Hjem > H > Hva Er Ende-Til-Ende-Kryptering?

Hva er ende-til-ende-kryptering?

Ende-til-ende-kryptering sikrer at bare du og personen du snakker med, kan få tilgang til meldingene. Meldingene (og filene) kryptes før de sendes over nettverket med en nøkkel som bare deles mellom deg og mottakeren. Bare mottakeren kan dekryptere og lese meldingen.

Les mer

Deretter, hva betyr blå ring på messenger?

1: Vis vennene dine hvor du er

Blå farge signaliserer at GPS-en er aktivert. Trykk igjen på pilen for å gjøre den grå, og forsikre deg om at vennen din ikke vet hvor du er. For å få frem et kart som viser hvor du eller vennen din er, trenger du bare å trykke på snakkeboblene.
Derav, hvor er innboksen på facebook? Trykk på øverst til høyre på Facebook. Trykk på Sider, og gå deretter til siden din. Trykk på Innboks øverst på siden.

Du kan også spørre hva betyr grå hake på messenger?

Fylt grå sirkel med en hvit hake

Dette er ikonet på Facebook Messenger som viser at meldingen din har blitt levert til den andre enden.
Du kan også spørre hva betyr utropstegn i messenger? Det kan tenkes at en eller flere meldinger ikke er sent. Om dette viser seg å være tilfellet, vil du se et utropstegn på meldingen eller meldingene det gjelder i Meldinger-appen.

Hva betyr å ignorere?

Ignorere er å late som man ikke ser, hører, kjenner eller legger merke til noe; å overse. Du kan også spørre hvordan se sist aktiv messenger? Folk som vises i Aktiv-fanen eller har en , er aktive eller har nylig vært aktive på Messenger eller Facebook. Når Aktiv-statusen din er på, vises du som aktiv, nylig aktiv eller for øyeblikket i samme chat som vennene og kontaktene dine på denne profilen. Finn ut hvordan du slår av din Aktiv-status.

Når er man grønn på Messenger?

Personer: Samler de gamle fanene Personer og Aktiv; her skal du kunne finne venner og se hvem som er online (en liten grønn prikk indikerer om en bruker er aktiv; dette vil du også se i chatter-fanen). Hvem kan se når jeg er på Facebook? Vet du at du selv kan bestemme hvem som kan se at du er pålogget Facebook? Ved å bruke vennelister i Facebook Chat kan du gjøre deg usynlig for enkelte og ikke for andre. Når du logger deg inn på Facebook, popper du opp på chat-listen til alle vennene dine, og det lille grønne ikonet viser at du er pålogget.

Folk spør også hvordan slette melding på messenger uten å åpne?

Slik sletter du Messenger-meldinger på Android

For å slette eller avbryte meldinger i Messenger-applikasjonen for Android, er det første vi må gjøre trykk og hold på den aktuelle meldingen. Deretter må vi klikke på knappen Fjern representert av en søppelbøtte.

By Grosberg

Hvor finner jeg informasjonskapsler? :: Hvorfor avlyse eksamen 2022?
Nyttige lenker