Hjem > H > Hvordan Tagge På Facebook Med Iphone?

Hvordan tagge på Facebook med Iphone?

Klassisk mobilnettleseropplevelse

  1. Trykk for å åpne bildet du vil tagge.
  2. Trykk på Tagg bilde.
  3. Skriv inn navnet på personen du vil tagge, og trykk deretter på Ferdig.

Les mer

Hvordan gjøre seg usynlig på chat?

Åpne Messenger. Klikk på profilbildet øverst i venstre hjørne, og klikk på "Preferanser" i menyen som vises. Klikk på menypunktet Aktiv-status i vinduet som vises, og sett skyveknappen på høyre side slik at det står "Aktiv-status: Av" I forhold til dette, hvem kan se hva jeg liker og kommenterer på facebook? Hvis kontoen din er angitt som privat: Bare de godkjente følgerne dine kan se innleggene dine, inkludert likerklikk og kommentarer. Når du liker et offentlig innlegg, er likerklikket ditt synlig for alle, og brukernavnet ditt under innlegget kan også klikkes på, men bare godkjente følgere kan se innleggene dine.

Hvordan se om noen er aktiv på Messenger?

Slik ser du hvem som er aktive i Messenger: Folk som vises i Aktiv-fanen eller har en , er aktive eller har nylig vært aktive på Messenger eller Facebook. Når Aktiv-statusen din er på, vises du som aktiv, nylig aktiv eller for øyeblikket i samme chat som vennene og kontaktene dine på denne profilen. I forhold til dette, hvor er papirkurv på facebook? Trykk på øverst til høyre på Facebook og deretter på navnet ditt. Trykk på under profilbildet ditt og deretter på Aktivitetslogg. Trykk på Papirkurv øverst i aktivitetsloggen.

Hvordan slette alt fra tidslinjen på Facebook?

Gå til innlegget på tidslinjen på siden din. Trykk på øverst til høyre. Trykk på Slett innlegg og deretter på Slett. Hvordan se venners oppdateringer på Facebook? Trykk på øverst til høyre på Facebook. Bla ned til Venner og klikk på navnet på vennelisten. Du vil se en oppdatering med innlegg fra personene på listen. Dette kan inkludere innlegg de har delt, innlegg de ha reagert på eller innlegg de har blitt tagget i.

Og et annet spørsmål, hva betyr å oppdatere status på facebook?

En brukers Facebook-status kan oppdateres ved å bruke "Oppdater status" -feltet som vises øverst på brukerens hjemmeside og profilside. Brukeren bruker ofte dette rommet for oppdateringer om dagen eller for å legge ut smarte spørsmål. nettsted, video og bilder kan også deles på denne måten. Hva er nyhetsoppdatering på Facebook? Facebook-besøket ender ofte med en meningsløs scrolling nedover det som kalles nyhetsoppdateringen. Der oppdateringer fra venner og sider man følger, samles. Med meningsløs scrolling mener vi videoer, bilder, lenker, annonser eller lignende fra personer eller sider du ikke følger.

Hvordan dele et innlegg?

innleggdele innlegget

Du har flere alternativer:

  1. Del nå (Offentlig)
  2. Del...
  3. Del i historien din nå (Venner)
  4. Send som melding.
  5. Del i en gruppe.
  6. Del på tidslinjen til en venn.
  7. Del på en side.

By Zenas Geelan

Hva heter Appstore på Samsung? :: Hvordan gjenopprette skjulte innlegg på Facebook?
Nyttige lenker