Hjem > H > Hvordan Slette Mail Konto På Iphone?

Hvordan slette mail konto på iphone?

FJERNE KONTO FRA IPHONE OG IPAD

  1. Åpne «Innstillinger»-appen, finn «Mail» og åpne den.
  2. Velg «Kontoer».
  3. Velg «Exchange».
  4. Velg «Slett konto».

Les mer

I forhold til dette, hvordan slette en mail som er sendt?

Åpne meldingen du vil kalle tilbake og erstatte. Klikk Andre handlinger i Handlinger-gruppen på Melding-fanen, og klikk deretter Kall tilbake denne meldingen. Klikk på Slett uleste kopier og erstatt med en ny melding eller Slett uleste kopier og erstatt med en ny melding. Hvilken mail er best 2021? Gmail er den generelle beste e-posttjenesten. Outlook er bra for flere appintegrasjoner. Yahoo har gode funksjoner for blokkering av spam. Zoho Mail er det beste alternativet for hjemmebedrifter. AOL gir ubegrenset lagringsplass.

Så, hva brukes outlook til?

Med Outlook på en PC, Mac eller mobil enhet, kan du:

  • Organisere e-post slik at du kan fokusere på de viktigste meldingene.
  • Administrere og dele kalenderen din for å planlegge møter på en enkel måte.
  • Dele filer fra skyen slik at mottakerne alltid har den nyeste versjonen.
  • Vær tilkoblet og produktiv uansett hvor du er.
Hva er Outlook konto? En Microsoft-konto er det du bruker til å få tilgang til mange Microsoft-enheter og -tjenester. Det er kontoen du bruker til å logge deg på Skype, Outlook.com, OneDrive, Windows Phone og Xbox LIVE – og det innebærer at filer, bilder, kontakter og innstillinger kan følge deg på alle enheter.

Hva er Kontogjenoppretting?

Kontogjenoppretting er en prosess som er laget for å gi deg tilbake tilgangen til Apple-ID-kontoen din når du ikke har nok informasjon til å nullstille passordet ditt. Av sikkerhetsgrunner kan det ta flere dager eller enda lenger før du får tilgang til kontoen din igjen. Tilsvarende, kommer ikke inn på min microsoft-konto? Slik gjør du det: I skjermbildet for pålogging velger du Jeg har glemt PIN-koden under tekstboksen for PIN-kode. Hvis det er flere kontoer på PC-en, velger du den du vil tilbakestille. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen på skjermen Skriv inn passordet, og velg deretter Neste.

Du kan også spørre hvordan vet jeg om jeg har microsoft-konto?

Gå til Microsoft-kontoen, og velg Logg på. Skriv inn e-postadresse, telefonnummer eller Skype-pålogging du bruker for andre tjenester (Outlook, Office osv.), og velg deretter Neste. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, kan du velge Ingen konto? Hvor logger jeg på Gmail? Logg på

  1. Gå til Gmail på en datamaskin.
  2. Skriv inn e-postadressen eller telefonnummeret samt passordet for Google-kontoen din. Hvis informasjonen allerede er fylt ut og du må logge på en annen konto, klikker du på Bruk en annen konto.

Kan man ha flere Microsoft kontoer?

Du kan enkelt bytte mellom arbeidet og de personlige Microsoft-kontoene dine med støtte for flere kontoer i To-Do Android og Windows-appen. Hvis du vil legge til en konto, trykker du bruker navnet og legger til konto. Følg deretter instruksjonene for å legge til en annen konto.

By Talbot Calzado

Hvordan oppdatere iPhone til iOS 13? :: Hvorfor kommer jeg ikke inn på hotmail?
Nyttige lenker