Hjem > H > Hvem Vant Stjernekamp 2012?

Hvem vant Stjernekamp 2012?

Sesongen ble vunnet av Rita Eriksen, som slo ut Tuva Syvertsen i finalen. Øvrige deltakere var Tor Endresen, Rein Alexander, Jenny Jenssen, Sisi Sumbundu, Anneli Drecker, Alejandro Fuentes, Mariann Thomassen og Nico D.

Les mer

Du kan også spørre hvor kommer vegard bjørsmo fra?

Vegard Bjørsmo fra Karasjok er blant favorittene til å vinne årets utgave av Stjernekamp på NRK. Selv om han er født i Lakselvbukt utenfor Tromsø og flyttet til Karasjok ett år før han begynte på skolen, er han gjennom pappa Even Bjørsmo for halvt verdaling å regne. Hvem måtte forlate Stjernekamp 2021? Etter latinske toner og norsk visesang, var det Heidi Ruud Ellingsen som måtte forlate Stjernekamp i kveld. Røyk: Etter fremførelser i vise og latinopop, var det Heidi Ruud Ellingsen som må dra hjem.

Også, hvem er dragen maskorama?

På lørdag ble det avslørt. Youtuber og programleder Victor Sotberg var Dragen i årets Maskorama. Også, hvem gikk ut av stjernekamp i dag? Venndølen Jorun Stiansen var blant de to med færrest stemmer, men tok seg videre i NRK-programmet Stjernekamp. VENNESLA: – Nå skal jeg bare feire, leve, synge, danse og feste, sa Stiansen før sin første sang lørdag kveld. De fem gjenværende deltakerne framførte to sanger hver lørdag kveld.

I forhold til dette, hvem var i bamsen i maskorama?

I finalesendingen ble Bamsen endelig avslørt. Under kan du lese forklaringa på alle hintene. Det var artist Ingeborg Walther som viste seg å være Bamsen. Derav, hvem skjulte seg bak bamsen? Bamsen var den første som måtte ta av seg masken, og det viste seg at Nicolay Ramm hadde rett, for det var nemlig Ingeborg Walther som skjulte seg bak masken!

Hvem var inni Bamsen i Maskorama 2021?

– Dette har vært det sykeste jeg har vært med på, sa Sotberg. Bak masken til bamsen skjulte Ingeborg Walther seg. – Det har vært surrealistisk. Jeg har vært så takknemlig for at jeg har vært være med på dette, sa Walther etter at hun tok av masken. Hvem ble avslørt i Maskorama 2021? Til slutt var det likevel Snømonsteret som overbeviste TV-seerne mest, og stakk av med seieren i «Maskorama» 2021. Dragen kom dermed på en andreplass, og under masken skjulte Victor Sotberg (30) seg.

Tilsvarende, hvem er snømonstre?

Snømonsteret vant etter duell med Dragen i finalen. Bak masken til Snømonsteret var Didrik Solli Tangen mens Dragens maske skjulte Victor Sotberg. Tidligere på kvelden hadde Bamsen røket ut. Under maska skjulte Ingeborg Walther seg.

By Cicenia

Hvorfor får jeg søppelpost? :: Hvordan flytte apper på Samsung?
Nyttige lenker