Hjem > H > Hvordan Finne Søkelogg Iphone?

Hvordan finne Søkelogg iPhone?

Du kan finne og slette nett- og appaktivitet ved å gå til Min aktivitet. Finn ut mer om hvordan du sletter aktivitet manuelt eller konfigurerer automatisk sletting. Tips: For å øke sikkerheten kan du legge til et ekstra bekreftelsestrinn for å se hele loggen din i Min aktivitet.

Les mer

Hvordan slette nettleserdata Safari?

Slette logg, bufferen og informasjonskapsler

For å fjerne loggen og informasjonskapsler går du til Innstillinger > Safari, og deretter trykker du på Tøm logg og nettsteddata. Fjerning av loggen, informasjonskapsler og nettleserdata fra Safari vil ikke endre Autoutfyll-informasjonen.
Hvordan gi Safari tilgang til mikrofon? Oppdater nettleseren. Har leseren tillatelse til å bruke kameraet og mikrofonen? Åpne Preferanser-menyen i Safari, og velg Nettsteder. Velg Kamera eller Mikrofon.

Også, hvordan aktivere informasjonskapsler i safari?

Det er enkelt å aktivere informasjonskapsler i Safari på iPhone:

  1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på Safari.
  3. Rull ned til innstillingene for personvern og sikkerhet.
  4. Slå bryteren Blokker alle informasjonskapsler til AV (hvit). Dette vil aktivere informasjonskapsler på Safari.
Folk spør også hvordan aktivere informasjonskapsler i nettleseren mac? Velg Safari > Valg i Safari-appen på Macen, klikk Personvern, og gjør deretter ett av følgende:
  1. Forhindre at sporingspunkter bruker informasjonskapsler og nettstedsdata til å spore deg: Marker «Forhindre nettstedsporing».
  2. Alltid blokker informasjonskapsler: Velg «Blokker alle infokapsler».

Tilsvarende, hvordan finne søkehistorikk?

Gå til nettadressen www.google.no. Nederst i høyre hjørne klikker du på Innstillinger. Velg deretter Dataene dine i Søk. Her får du oversikt over hele søkehistorikken din, altså alt du har søkt etter i Google. Ta dette i betraktning, hvordan åpne logg? Se loggen

  1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer. øverst til høyre.
  3. Klikk på Logg. Logg.

Tilsvarende, hvordan sjekke logg på safari?

Du kan søke i nettleserloggen for raskt å finne nettsider som du har besøkt. Åpne Logg > Vis hele loggen i Safari-appen på Macen. Skriv i søkefeltet øverst til høyre i vinduet. Så, hvordan sjekke logg som er blitt slettet safari? Trinn 1: Slå på Apple-enheten din og gå til "Innstillinger" -appen. Trinn 2: Rull ned for å finne og klikk "Safari", så kan du gå inn på den private siden. Trinn 3: Velg alternativet "Avansert" nederst på Safari-siden. Trinn 4: Klikk "Nettsteddata" for å se slettet historie på iPhone-innstillingene direkte.

Så, hva er nettleserdata?

Når du bruker nettleseren til å surfe på Internett, lagres det informasjon som hvilke nettsider du har besøkt, hva du har lastet ned og dine lagrede passord. Du har selv kontroll over disse dataene. Slik tømmer du nettleserdata for alle besøkte nettsider i de forskjellige nettleserne.

By Harmon Kamer

Hvordan slette logg på internett? :: Hvordan finner jeg ut hvilket operativsystem jeg har Mac?
Nyttige lenker