Hjem > H > Hvem Har Lagd Fortnite?

Hvem har lagd Fortnite?

Spillet, som er utviklet av Epic Games, ble lansert i 2017. Fortnite er gratis å spille, men tilbyr kjøp gjennom mikrotransaksjoner. Spillerne kan kjøpe ulike typer kosmetiske gjenstander for å endre på utseendet til spillfiguren sin.

Les mer

Hvem eier Epic Games?

Tim Sweeney er medgründer og administrerende direktør i Cary, North Carolina spillutvikler Epic Games. Det private selskapet er produsent av Fortnite, et av verdens mest populære spill, med over 400 millioner spillere. Følgelig, hvor lenge har fortnite eksistert? Siden opprinnelig lansering i 2017 har Fortnite blitt et av verdens mest populære spill og har samlet mer enn 350 millioner spillere.

Følgelig, hva er poenget med fortnite?

Hva er Fortnite? Fortnite betegnes som et spill innen sjangeren «battle royale». Det er et nettbasert skytespill der hundre spillere kjemper til en person eller et lag står igjen som vinner. Man blir sluppet ut i fallskjerm på en øy der man må leite etter våpen og utstyr som ligger strødd rundt omkring. Hvordan ble Fortnite lagd? Fortnite er et videospill med handling lagt til en åpen verden. Det er utviklet av Epic Games og People Can Fly, og ble først utgitt som et early access-spill (beta) . Fortnite består av tre forskjellige moduser, Save the World, Battle Royale og Creative.

Hva er det mest populære spillet i verden?

Spillutvikleren Rovio annonserte nylig at det ekstremt populære spillet Angry Birds nå er lastet ned over 500 millioner ganger, noe som kan tyde på at spillet med de sinte fuglene som jakter på grønne griser er verdens mest populære spill. Når starter Fortnite?

ÅrstidStartdatoSluttdato
5Juli 12 201827 september 2018
627 september 20186 Decembre 2018
76 Decembre 2018Februar 28 2019
8Februar 28 2019

Når kommer ny sesong på Fortnite?

Det virker svært sannsynlig at Fortnite Chapter 3 kommer ut på 4. desember 2021 , bringer den neste Fortnite-sesongen til live en tid etter The End live-arrangement. Hva trenger man for å spille Fortnite? Fortnite minimumskrav

  • Operativsystem: Windows XP SP3 og utover.
  • Prosessor: 2.4 GHz Dual Core (Intel i3 og utover)
  • RAM-minne: Minst 4 GB.
  • Harddisk: 13 GB ledig.
  • Grafikk: 256 MB VRAM, DirectX 9.
  • Skjermkort: NVIDIA GeForce 8500 / ATI Radeon HD 2600.
  • Lydkort: DirectX 9-kompatibel.

Og et annet spørsmål, hvordan fungerer fortnite?

I starten av spillet flys opp mot 100 spillere ut over en stor øy, og kan velge selv når de vil hoppe ut. Deretter er det om å gjøre å lande på et gunstig sted, samle våpen og ressurser og forsøke å overleve helt til slutten av spillet.

By Hardden

Når begynte vi å Google? :: Hvordan få utbetalt kjøpeutbytte Coop?
Nyttige lenker