Hjem > H > Hvilken Lader Til Iphone 13 Pro?

Hvilken lader til iPhone 13 Pro?

iPhone 13 Pro lader

  • Apple MD818ZM/A Lightning / USB-kabel - iPhone, iPad, iPod - 1m.
  • Saii Dockingstasjon - 60W, Quick Charge - Grå
  • USB-C Power Delivery Vegglader - 20W - Hvit.
  • Trippel USB Rask Powerbank 50000mAh - PD 18W.
  • Dux Ducis K-ONE Lightning Kabel - 2.1A, 2m - Svart.

Les mer

Hva er forskjellen på iPhone 13 Pro Max og iPhone 13 Pro?

Apples iPhone 13 Pro Max er stort sett identisk med den vanlige 13 Pro-modellen, men skjermen er større og batteriet holder lengre. Kjempeskjerm med høy oppløsning og 120 Hz. Hurtigere mobil finnes ikke på markedet, og batteriet kan ikke slites ut. Hvilken lader til iPhone 12 Pro Max? for iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro si Pro Maks er nok a batterilader USB-C på minst 20W. Det vil sikre 50% belastning a iPhone på omtrent 30 minutter. De kan brukes uten problemer og lastere Apple opptil 96W.

Tilsvarende, kan man lade iphone 11 med gammel lader?

Som en del av innsatsen vår for å nå miljømålene våre, inkluderer iPhone-modeller ikke lenger en strømadapter i esken. iPhone fortsetter å fungere med eksisterende strømadaptere og USB-A til Lightning-kabler, for eksempel de som var inkludert med tidligere modeller. Hvordan få iPhone batteri til å vare lengst mulig? Ikke lad batteriet helt opp eller helt ut – lad det til rundt 50 %. Hvis du oppbevarer en enhet med batteriet helt utladet, kan batteriet havne i en dyp utladingsmodus, noe som fører til at det ikke lenger kan lades.

Kan iPhone 13 lades trådløst?

Lad trådløst raskere med opptil 15 W

MagSafe-laderen er laget for å lade iPhone trådløst på en rask og trygg måte. Systemet tilpasser seg forholdene for å optimalisere ladingen av iPhone med en maksimal effekt på opptil 15 W for raskere trådløs lading.
Du kan også spørre kan iphone xr lades trådløst? Egenskaper iPhone XR

Lading: støtter trådløs lading, hurtiglading 30 min.

Hvorfor velge iPhone 13 Pro Max?

Hvis du er ute etter den overlegent beste iPhone-modellen Apple har skapt, er det iPhone 13 Pro Max du skal velge. Først og fremst fordi batteriet har meget solid utholdenhet. Du trenger også store lommer, både bokstavelig og billedlig talt, for denne telefonen er både stor og dyr. Dessuten, hva er forskjellen på iphone 12 pro og iphone 13 pro? iPhone 12 Pro måler 146,7 x 71,5 x 7,4 mm og veier 189 gram, mens iPhone 13 Pro har målene 146,7 x 71,5 x 7,65 mm og veier 204 g. Den nyeste modellen er en anelse tykkere og veier 15 gram mer. Du får også et litt annet utvalg farger med årets iPhone Pro-modell: sierrablå, sølv, gull og grafitt.

Er iPhone 13 Pro verdt det?

I mellom dem ligger dagens to testprodukter – iPhone 13 og 13 Pro. I fjor testet vi 12 og 12 pro samtidig og konkluderte med at de ekstra pengene opp til pro-utgaven ikke var verdt det, der iPhone 12 fikk en femmer på terningen og iPhone 12 Pro en firer. Men i år gir vi full pott på terningen til Pro-modellen.

By Komarek Sletten

Hvilken lader bruker iPhone 12? :: Hvordan fungerer en ladeplate?
Nyttige lenker