Hjem > H > Hva Gjør 2 Bataljon?

Hva gjør 2 bataljon?

2. bataljon kan utøve strid fra vogner eller fotoppsatt, og har en rekke ulike våpensystemer, oppklaringsressurser og støtteelementer. Avdelingen har i hovedsak vernepliktige soldater, men i enkelte viktige stillinger er det profesjonelle soldater, fra mekanikere til skarpskyttere.

Les mer

I forhold til dette, hva betyr blå lue i militæret?

Beret, flyblå: Brukes kun av personell som er fagutdannet innen luftvern, eller tjenestegjør i luftvernrelaterte stillinger. Beret, koksblå: Benyttes av personell som er fagutdannet innen baseforsvar, eller tjenestegjør i baseforsvarsrelaterte stillinger. FN-beret, lyseblå: Benyttes av personell som gjør FN-tjeneste. Hvilke sko bruker Forsvaret? Alfa M/77 - Klassikeren fra Forsvaret.

Så, hvilken hånd hilser man med i forsvaret?

Honnør med våpen

Når soldaten bærer sabel (i seremonielle situasjoner), bruker europeiske militærstyrker og deres kulturelle etterfølgere en to-trinns gest. Sabelen reises først, i høyre hånd, til nivå med og nær forsiden av halsen.
Hvor holder Artilleribataljonen til? Artilleribataljonen (ARTBN) er ein støttebataljon i Brigade Nord og er Hærens artillerikapasitet. Avdelinga er lokalisert i Setermoen leir i Bardu, men har eitt HRS-batteri på Rena i Østerdalen.

I forhold til dette, hvor mange soldater i en bataljon?

Bataljon (av fransk: bataillon, fra italiensk battaglione) er en taktisk militær enhet. I Norge er den normalt delt opp i tre til fem kompanier. En norsk infanteribataljon består av ca. 500–800 personer. Hvor mange er det i en brigade? En brigade teller 3 000–5 000 soldater.

Hva er et Beretløp?

I Panserbataljonen markerer beretløpet overgangen fra rekruttperioden til tjeneste som dragon. Helgen skal de bruke til å hvile og spise masse mat slik at de får igjen tapte krefter. Dessuten, hva betyr 3 stjerner i militæret? Generalløytnant eller viseadmiral (Sjøforsvaret) er den nest høgaste militære grada i Forsvaret. Uniformsmerket har tre stjerner på gullbakgrunn.

Ta dette i betraktning, hva er feltuniform?

F1 og F3 kalles gjerne feltuniform mens F2 populært kalles arbeidsuniform og som bæres i vanlig tjeneste i og rundt leirområdet. De tegn som bæres på Hærens uniformer skal vise militær grad, status, kvalifikasjoner og tilhørighet.

By Alysia

Hvordan går man inn m77? :: Hvordan språket utvikler seg?
Nyttige lenker