Hjem > H > Hva Er Forskjell På Chademo Og Ccs?

Hva er forskjell på CHAdeMO og CCS?

CCS. Her har vi den moderne typen hurtigladekontakt! Som CHAdeMO tåler den 125A og har 50kW ladestyrke. CCS er ytterligere to kontaktpunkter som befinner seg under Type 2-kontakten, derav navnet Combined Charging System.

Les mer

Hva er forskjellen på CCS og type 2?

CCS kalles også ofte for Combo, og navnet er beskrivende siden kontakten på bilen både kan brukes til den daglige AC ladingen og DC hurtiglading. Øvre del av kontakten er en Type 2 kontakt for AC lading. Nederst er det to pinner som tas i bruk ved DC hurtiglading. Hvilke elbiler støtter 3 fas?

ModellEffektFaser
Tesla Model X11 kW3
Tesla Model X - Oppgradert lader16 kW3
Tesla Model 311 kW3
Volkswagen eGolf3,6 kW1

Ta dette i betraktning, hvilke biler kan lade med 150 kw?

Kjappe e-tron

Blant de raskeste i klassen er Audi e-tron Quattro 55 som kan lade med 150 kW og Tesla som nylig oppgarderte sine modeller til å kunne lade med opp mot 250 kW, skriver NAF i en pressemelding.
Dessuten, hvilke biler har chademo? Ladestandard CHAdeMO

Brukes i dag av Citroen C-Zero, Citroen Berlingo, Kia Soul, Nissan Leaf, Nissan e-NV200, Mitsubishi i-Miev, Peugeot Partner og Peugeot iOn. I tillegg kan Tesla bruke denne med hjelp av en overgang, selv om ladingen da går saktere enn med Teslas egen Superlader.

I forhold til dette, hva betyr chademo?

CHAdeMO er en forkortelse for «CHArge de MOve» og henspiller til en kostnadsbasert ladetjeneste for forflytning. Det er også et japansk ordspill for uttrykket «O cha demo ikaga desuka» («Hva med litt te») og henviser da til tiden det tar å lade en bil med en hurtiglader. Deretter, hvordan lade med type 2? Når vi lader fra ladepunkt med Type 2-kabel (elbilkontakten), kaller vi det normallading. Type 2 er den nye standardkontakten for lading av elbil i Europa og skal erstatte bruken av vanlig stikkontakt. Alle nye elbiler kan lade på normalladepunktene dersom de har riktig kabel.

Man kan også spørre hvordan lade type 2?

Stikk i den øverste delen, type 2-kontakten, brukes for å koble til vekselstrøm når bilen ikke skal hurtiglades. Dermed trenger du bare en type 2-kabel for å normallade en bil med CCS-kontakt. Derav, hvilke biler bruker type 2 lader? Eksempler på modeller med Type 2-kontakt

  • Volkswagen e-Golf.
  • BMW i3.
  • Renault Zoe.
  • Opel Ampera-e.
  • Smart ForTwo/ForFour.
  • Jaguar I-Pace.
  • Audi e-tron 55 quattro.
  • Tesla Model S / Model X / Model 3.

Så, hvilke biler lader 3 fase?

Kun to av bilmerkene sier at de støtter lading på trefase IT- og TT-nett. Mange elbiler kan lades over tre faser. Fordelen er at dette gir høyere ladeeffekt og dermed kortere ladetid. I utgangspunktet trengs en bil som støtter trefaselading.

By Jerman

Hvor gammelt blir et epletre? :: Hva lukter død mus?
Nyttige lenker