Hjem > H > Hva Koster En Øl På Svalbard?

Hva koster en øl på Svalbard?

Lokale øl (0,3 liters flaske) prisen i Longyearbyen er rundt:36 NOK3.70 USD
Lokale øl (0,5 liters flaske) prisen i Longyearbyen er rundt:45 NOK4.70 USD
Importert øl (0,3 liters flaske) prisen i Longyearbyen er rundt:50 NOK5.20 USD
Importert øl (0,5 liters flaske) prisen i Longyearbyen er rundt:112 NOK12 USD

Les mer

Så, hva heter vinmonopolet på svalbard?

Longyearbyens eneste alkohol-utsalg ligger i tilknytning til Svalbardbutikken. Her finner du et rikt sortiment til tax-free priser. Tilreisende kan handle fritt vin på Nordpolet, men kjøp av brennevin og øl krever reisedokumenter i form av flybillett. Folk spør også når er det mørketid på svalbard? oktober – 28. februar. I det vi bikker inn i oktober har kveldene allerede rukket å bli mørke – og det blir nå merkbart mindre dagslys for hver dag som går. Mørketiden på Svalbard kaller vi gjerne «polarnatta», og den strekker seg i 2,5 måned fra midt i november til slutten av januar.

Hva er Svalbard kjent for?

Svalbard er yngleplass for store mengder sjøfugl, men er også hjem for isbjørn, fjellrev, reinsdyr og marine pattedyr. Sju nasjonalparker og tjuetre naturreservat dekker to tredeler av øygruppen, og beskytter i stor grad den urørte og veldig skjøre naturen som preger Svalbard. Hvor mye snus kan man ta med fra Svalbard? Alkohol og tobakk over kvoten Som reisande til Noreg kan du, i tillegg til den toll- og avgiftsfrie kvota, fortolle inntil 27 liter øl eller vin, fire liter brennevin, 400 sigarettar og 500 gram tobakk eller snus.

Angående dette, når er det best å være på svalbard?

Sommeren er perfekt for å oppleve naturen og dyrelivet på Svalbard. Det er da hvalross og hvaler returnerer i stort antall til Isfjorden. Ta dette i betraktning, hvor mye taxfree inn i norge? Dersom du har vært utenfor Norge i mer enn 24 timer, kan du ta med deg kosmetikk og godteri varer for inntil 6000 norske kroner uten å betale toll og avgifter. Denne verdigrensen er den totale summen på varene du har handlet, inkludert kvotevarene. Alkohol og tobakksvarer er unntatt fra kvotegrensen på 6000 kroner.

Dessuten, hvor mye alkohol kan man ta med i kofferten?

Så lenge du holder deg innenfor verdigrensene, kan du ta med deg følgende: Alkohol: Enten 1 liter sprit, 1,5 liter vin og 2 liter øl, eller 3 liter vin (4 flasker) og 2 liter øl, eller 5 liter øl. Man kan også spørre hva er alkoholkvoten fra sverige til norge?

VaretypeMengde
Brennevin/sprit/likør og lignende over 22 % til og med 60 %1 liter
Vin og lignende over 2,5 % til og med 22 %1,5 liter
Øl over 2,5 % (også sterkøl), eller rusbrus o.l. over 2,5 til og med 4,7 %2 liter

Hva er tollfri kvote?

Dersom du har vært utenfor tollområdet i minst 24 timer, kan du ta med deg varer tollfritt for 6 000 kroner. Er utenlandsoppholdet mindre enn 24 timer, kan du ta med deg varer tollfritt for 3 000 kroner. Kvotene for alkohol- og tobakksvarer kommer i tillegg til nevnte beløpsgrenser.

By Yoshio

Er Rema i NorgesGruppen? :: Hvilke butikker finnes på Svalbard?
Nyttige lenker