Hjem > E > Er Rema I Norgesgruppen?

Er Rema i NorgesGruppen?

Norgesgruppen er Norges største dagligvarekjede, og eier butikkene Kiwi, Meny, Joker og Spar. Sammen med Coop, Rema, Bunnpris og Kolonial.no utgjør de norsk dagligvare.

Les mer

Deretter, hvor mange butikker eier norgesgruppen?

NorgesGruppen har ca. 1800 dagligvarebutikker og over 900 utsalgssteder innen servicehandel og nærmere 40 000 medarbeidere tilknyttet virksomheten. Engrosvirksomheten er organisert i 13 ASKO-selskaper spredt over hele landet. Og et annet spørsmål, hvor mange dagligvarekjeder i norge? Ifølge tall fra Nielsen fantes det 3843 dagligvarebutikker i Norge i 2017, de fleste av disse er i dag med i en av 16 butikkjeder som en filial eid av butikkjeden, eller gjennom franchisekontrakter med en av disse.

Hvem eier Folkets?

Folkets er NorgesGruppens eget merke innen kjøttvarer, og så dagens lys våren 2013. Både middagsprodukter, kalde måltider og pålegg er del av sortimentet, som nå er på 55 faste produkter samt sesongvarer. Til dette lanseringsvinduet fokuserer Folkets på hverdagssegmentet, og da særlig middagsmåltidet. Hvem eier Joh Johannson? Familiebedrift. Knut Hartvig Johannson, styreformann i NorgesGruppen, og Torbjørn Johannson, styreformann i ASKO Norge, er fjerde generasjons eiere i Joh. Johannson.

Hvem eier Mix kjeden?

Vi er en del av NorgesGruppen Servicehandel AS, som har hovedfokus på eierskap, utvikling og drift av konsepter innenfor servicehandel og servering. Porteføljen består blant annet av Jafs, Deli de Luca, Deli de Luca på Vei, Kaffebrenneriet, i tillegg til MIX. Hvem eier Rema? Virksomheten eies 100 prosent av Reitangruppen.

Deretter, er bunnpris en del av norgesgruppen?

juni 2011 hadde Bunnpris-kjeden 216 butikker i Norge. Bunnpris hadde tidligere et innkjøps- og distribusjonssamarbeid med NorgesGruppen, men gikk fra 2012 over til et samarbeid med Rema 1000. 21. desember 2015 ble det kjent at kjeden på nytt hadde inngått samarbeid med NorgesGruppen. Tilsvarende, hva er norgesgruppen verdt? NorgesGruppen, som blant annet driver merkene Kiwi, Joker, Meny og Ultra, var den desiderte vinneren i dagligvarebransjen i fjor. Johan Johannsons andel i den lønnsomme dagligvaregruppen kan være verdt 13 milliarder, skriver Finansavisen.

Hvor mye omsetter MENY for?

MENY er Norges ledende supermarkedkjede på nett og i butikk med 188 butikker og en omsetning på 22 milliarder kroner i 2021. MENYs lidenskap er gode råvarer, norsk matkultur og gode matopplevelser. I MENY sier vi at spiser du bedre, lever du bedre.

By Sacci

Er Spar kjeden norsk? :: Hva koster en øl på Svalbard?
Nyttige lenker