Hjem > H > Hvem Vant Stjernekamp 2017?

Hvem vant Stjernekamp 2017?

Det norske folk stemte Adam Douglas (36) inn som årets vinner av finalen i «Stjernekamp» foran Didrik Solli-Tangen (30).

Les mer

Hvor kommer Knut Marius Djupvik fra?

Knut Marius Djupvik (født 18. mars 1988 i Vestnes i Møre og Romsdal) er en norsk artist fra Tomrefjord i Møre og Romsdal, bosatt i Oslo. Han er vokalist i gruppene Red Hot og Soultrain. Djupvik vant sangkonkurransen The Voice på TV 2 i 2013 og senere sangkonkurransen Stjernekamp på NRK i 2020. Du kan også spørre når er stjernekamp 2021? Stjernekamp 2021 - sesongpremiere! En høst med heftige musikalske utfordringer venter når sesong 10 av Stjernekamp sparkes i gang på NRK. Sandra Lyng og Tshawe Baqwa er gjestedommere på premierekvelden lørdag 28. august.

Tilsvarende, hvem måtte forlate stjernekamp?

Den som måtte forlate «Stjernekamp» i kveld var Marius Roth Christensen. Dagbladet anmeldte fremførelsene låt for låt. Hvem er dommer i Stjernekamp 2021? Dommerne enige: – Årets Stjernekamp er den beste siden den forrige beste Stjernekamp

  • Sturle Vik Pedersen.
  • Markus Gaupås Johansen.
  • Randi Liodden.

Hvem er Bamsen i Maskorama 2021?

I finalesendingen ble Bamsen endelig avslørt. Under kan du lese forklaringa på alle hintene. Det var artist Ingeborg Walther som viste seg å være Bamsen. Hvem skjulte seg bak Bamsen? Bamsen var den første som måtte ta av seg masken, og det viste seg at Nicolay Ramm hadde rett, for det var nemlig Ingeborg Walther som skjulte seg bak masken!

Dessuten, hvem ble avslørt i maskorama 2021?

Til slutt var det likevel Snømonsteret som overbeviste TV-seerne mest, og stakk av med seieren i «Maskorama» 2021. Dragen kom dermed på en andreplass, og under masken skjulte Victor Sotberg (30) seg. Følgelig, hvem vant første sesong av stjernekamp? Sesongen ble vunnet av Rita Eriksen, som slo ut Tuva Syvertsen i finalen.

Hvem er med i årets Stjernekamp?

Nå er det klart hvilke artister som skal kjempe om å bli Norges ultimate entertainer på NRK i høst. Foran f.v. Jorun Stiansen, Heidi Ruud Ellingsen, Carina Dahl, Anna-Lisa Kumoji, Alexandra Rotan. Fak f.v.: Bjørn Tomren, Kevin Mbugu, Fredrik Domaas, Marius Roth Christensen, Chand Torsvik.

By Karla

Hvem måtte ut av Stjernekamp i går? :: Hvem har vunnet Stjernekamp tidligere?
Nyttige lenker