Hjem > N > Når Ble Lefdal Elkjøp?

Når ble Lefdal Elkjøp?

Lefdal ble kjøpt opp av britiske Dixons Carphone, som også eier Elkjøp Nordic AS, og ble drevet som et selvstendig selskap med egen administrasjon. Etter tre år med et samlet underskudd på nesten 30 millioner kroner, ble butikkdriften fra 15. januar 2018 overført til Elkjøp.

Les mer

Hvor er lageret til Elkjøp?

Nordic Distribution Center (NDC) i Torsvik, Jönköping, er en av nøklene til Elkjøps lave priser. Med alle varer sentralisert på et sted blir det få mellomledd når vi skal få et produkt fra fabrikk til butikk – og videre til deg. Arbeidet på sentrallageret er en oppvisning i effektiv logistikk! Dessuten, hva het elkjøp før? 2018: Alle Lefdal-butikkene blir til Elkjøp-butikker i Norge.

Hva heter Elkjøp i Sverige?

Selskapets butikker i Sverige og Danmark går under navnet Elgiganten, i Finland under navnet Gigantti, på Island under navnet Elko, Elding på Færøyene og Pissifik på Grønland. Hva het Lefdal før? Selskapet utviklet seg senere til et konsern med heleide butikker og forretninger ved bruk av franchising. I 1979 kjøpte selskapet opp restlageret til Tandberg etter at selskapet gikk konkurs. I 1990-årene ekspanderte virksomheten sterkt og tok over Aktuell og Lefdal.

Hva het Power før?

Skiftet navn til Power fra Expert i 2017, og historien trekker seg helt tilbake til 60-tallet. De største eierne er Øivind Tidemandsen gjennom Dolphin Invest og Wilhelmsen-familien gjennom investeringsselskapet Awilhelmsen Capital. Så, hvordan fungerer klikk og hent elkjøp? Slik fungerer Klikk og Hent:

Du mottar en SMS når varen er funnet frem og ligger klar for henting. Varen er reservert fra du mottar SMS-en og ut neste arbeidsdag. Du betaler ingen ekstra kostnader eller frakt og kan hente varen når det passer deg.

Hvem eier Elkjøp og power?

Dolphin eies av Øivind Tidemandsen. Han er blant gründerne bak selskaper som XXL, Elkjøp og møbelkjeden Living, nåværende Skeidar. Selskapet omsatte for omtrent 10,5 milliarder kroner i 2007, og hadde en estimert sisteleddsomsetning (inkludert mva. og forhandlereid omsetning) på 14 milliarder kroner. Også, har elkjøp hjemlevering? Om du bestiller flere varer samtidig - som for eksempel en tung TV og noen spill, kan TV-en bli kjørt hjem til deg mens spillene sendes i posten. Bestilling av frakt og levering kan enten gjøres på nett eller i butikk: Når du kjøper varen i butikk kan du velge dag og tidsrom for når vi skal levere den.

I forhold til dette, hvor gammelt er elkjøp?

Elkjøp er Nordens største forhandler av elektronikk og har siden 1962 vokst og blitt mer enn 10 000 engasjerte mennesker over hele Norden.

By Thorpe

Hva er Outlet vare? :: Hva heter gutta i Eventyrlig Oppussing?
Nyttige lenker