Hjem > H > Hvem Vant Stjernekamp I Fjor?

Hvem vant Stjernekamp i fjor?

Til slutt er det bare én av de ti deltagerne som kan smykke seg med «Stjernekamp»-gullet. I fjor var det Knut Marius Djupvik som vant seernes hjerter etter en thriller av en finale.

Les mer

Hvem røk ut av Stjernekamp 23 oktober?

At Anna-Lisa Kumoji røk ut såpass tidlig er fremdeles en skandale, men at det er Bjørn og Alexandra som skal stå i finalen er meget fortjent. Hvem vant Stjernekamp 2011? Sesongen ble vunnet av Rita Eriksen, som slo ut Tuva Syvertsen i finalen. Øvrige deltakere var Tor Endresen, Rein Alexander, Jenny Jenssen, Sisi Sumbundu, Anneli Drecker, Alejandro Fuentes, Mariann Thomassen og Nico D.

Folk spør også hvem vant stjernekamp i 2018?

STJERNEKAMP 2018 – VINNER: Ella Marie Hætta Isaksen – Ozan - YouTube. Du kan også spørre hvor kommer bilals far fra? Han er også kjent for å ha vunnet den åttende sesongen av NRK-konkurransen Stjernekamp. Saab er født og oppvokst på Sørøya i Hasvik kommune i Finnmark med far av libanesisk opphav og mor fra Finnmark. Han gikk i perioden 20 på musikklinjen ved Alta videregående skole.

I forhold til dette, hvem vinner stjernekamp 2015?

Maria Haukaas Mittet vant den fjerde sesongen av Stjernekamp foran Trine Rein. Sendingene startet 29. august 2015. Programmet var kringkastet direkte med publikum tilstede fra studio på Fornebu. Hvilke sanger sang Knut Marius i Stjernekamp? Rihanna og Kanye West og Knut Marius skal fremføre «With a Little Help from My Friends» av Joe Cockers. Til slutt fremførte de også en låt av eget valg. Sandra fremførte låten «Titanium» av David Guetta og Sias, og Knut Marius valgte den kjente Queen-låten «The Show Must Go On».

Hvem vant Stjernekamp i kveld?

Bjørn Tomren (40) har vunnet 2021-sesongen av «Stjernekamp» på NRK. Han møtte Alexandra Rotan (25) i den nervepirrende finalen lørdag kveld. Derav, hvem røk ut av stjernekamp 9 oktober? Etter latinske toner og norsk visesang, var det Heidi Ruud Ellingsen som måtte forlate Stjernekamp i kveld.

Hvem gikk ut av Maskorama?

Havfruen fikk færrest stemmer og måtte kaste masken i «Maskorama» på NRK. Publisert 20.11.2021 , oppdatert 20.11.2021 . I den tredje sendingen av «Maskorama», som sendes på NRK, var det nok en deltaker som måtte forlate konkurransen.

By Kenyon

Hvem vedtar læreplaner? :: Hvem røk ut av Stjernekamp igår?
Nyttige lenker