Hjem > H > Hva Heter De Fattige Strøket I Andeby?

Hva heter de fattige strøket i Andeby?

For en gangs skyld får vi se at Andeby har et slumstrøk, der fattige barn ser triste og sultne ut. Nå er fortellingen her igjen, i serien «Carl Barks og Don Rosa».

Les mer

På hvilken elv seilte skrue som kaptein på dollar Donald Duck?

Han ble først nevnt i Carl Barks historie "Det store elvebåtracet" fra 1955, men ble først vist i "Mississippis herre" av Don Rosa i Skrues liv-serien. Angus McDuck kom egentlig fra Skottland, men dro til Amerika i 1840-årene. I 1850 fikk han jobb på elvebåten "Drennan Whyte". Hvilken fabrikk jobber Donald Duck på? I orginalen av Carl Barks-historien «Mektig Musikk» (se bildet over) jobbet Donald opprinnelig på «the skunk oil factory», altså noe så sjarmerende som stinkdyroljefabrikken. I den norske oversettelsen ble det til margarinfabrikken og siden har det blitt laget haugevis med skandinaviske historier der vår and f. eks.

Følgelig, hva heter gårdsgutten til bestemor duck?

Mannen er Guffen, gårdsgutten til Bestemor Duck, og det er en kar som har funnet sin plass i livet. Man kan se på Guffen at han trives. Dagene går med til spising og soving. Han kan sove over alt, men stort sett foretrekker han å sitte under tuntreet. Hva heter figurene i Donald Duck? Donald har en av-og-på-kjæreste, Dolly (engelsk Daisy) og tre nevøer, Ole, Dole og Doffen (engelsk Huey, Dewey and Louie), som representerer den fornuftige delen av familien.

Tilsvarende, hva heter tegneserien der handlingen foregår i andeby?

Andeby er blant annet hjemmet til Disney-figurene Skrue McDuck og Donald Duck, kjent i Norge fra tegneseriebladet Donald Duck & Co. Og et annet spørsmål, hva het moren til skrue mcduck? Verdens rikeste and

Ifølge et slektstre skissert av Carl Barks har Skrue to søstre, Matilda og Hortense, siden tatt opp som faktiske figurer i serier av Don Rosa (kalt «Penny» og «Lillegull» i norske oversettelser). Det er Skrues yngre søster Hortense/Lillegull som er Donalds mor.

Tilsvarende, hva heter mammaen til skrue mcduck?

Skrue McDuck ble født 1867 i Glasgow i Skottland. Han vokste opp sammen med Myra McDuck (moren), Fergus McDuck (faren), Jacob McDuck (onkelen) og lillesøstrene Penny og Lillegull McDuck. Han reiste hjemmefra da han var 13 år for å søke lykken i Amerika. Hva heter niesene til Minni Mus? Hun har en katt som heter Figaro. Hun har også en niese som på norsk gikk under navnet Tone (originalt navn Melody Mouse).

Og et annet spørsmål, hvem grunnla b gjengen donald duck?

B-gjengen (engelsk Beagle Boys) er en fiktiv kriminell bande fra Disney-tegneseriene, skapt av Carl Barks i 1951.

By Freiman

Hvilken by er størst i Norge? :: Hvem bor her Frank Brunner?
Nyttige lenker