Hjem > K > Kan Andre Kjøre Bilen Min?

Kan andre kjøre bilen min?

– Svaret er at forsikringsselskapene ikke er så opptatt av hvem som sitter bak rattet så lenge den bare lånes ut en gang iblant, sier Johansen. Unntaket er hvis det skjer en ulykke med personskade og politiet oppretter sak etter et uhell. Da er det viktig at forsikringsselskapet vet hvem som er involvert.

Les mer

Er det forsikring på bilen?

Informasjon om hvor kjøretøyet er forsikret fås kostnadsfritt ved innlogging med BankID på www.tff.no/minside. Se instruks om hvordan å sjekke forsikringen. (Merk at i Autosys vil etterhvert alle forsikrede kjøretøy stå med kode 02 TFF og ikke i hvilket forsikringsselskap kjøretøyet er forsikret). Følgelig, hvordan fungerer ansvarsforsikring? – En ansvarsforsikring er enkelt sagt en garanti for at skader på andres kjøretøyer eller eiendom blir dekket hvis du er skyld i et uhell. Den dekker også eventuelle personskader i forbindelse med en ulykke, forklarer Espen Johansen i Gjensidige.

Hva er Ansvarsskade?

Når du har pådratt deg erstatningsansvar

En ansvarsforsikring kan dekke det rettslige erstatningsansvaret du som privatperson kan pådra deg ved skader på andre personer eller andres eiendeler.
Hva koster en ansvarsforsikring? Prisen på en ansvarsforsikring kan variere i stor grad, men vanligvis må du regne med å betale et sted mellom 1.000 og 3.000 kroner. Mange betaler også opp mot 5.000 kroner kun for ansvarsforsikringen, med tillegg for diverse forsikringsutvidelser.

Dessuten, hvor mye egenandel forsikring?

egenandelen

Egenandeler
Selskap6 0008 000
Codan Forsikring5%9%
DNB Forsikring0%3%
Frende Forsikring4%10%
Hva er egenandel for frikort 2022? Egenandelstak for frikort for helsetjenester for 2022

Egenandelstaket for 2022 er på 2921 kroner.

Hvorfor er det egenandel på forsikring?

Egenandel i forsikring det minstebeløp en skade må nå opp til før den erstattes av forsikringsselskapet, eller det beløp som alltid fratrekkes erstatningssummen. Egenandelen har til formål å redusere antall oppgjør etter småskader på grunn av omkostningene. Hva er kontant oppgjør? Be om kontantoppgjør, som betyr at forsikringsselskapet betaler erstatning, fratrukket egenandelen, til deg. Du kan ta hele jobben selv eller leie inn håndverkere ved behov. En kombinasjon av 1 og 2. Du tar deler av jobben selv og overlater resten til håndverkere.

Og et annet spørsmål, er det egenandel på reiseforsikring?

Hva er egenandelen på reiseforsikringen? Det er som hovedregel ingen egenandel på reiseforsikringen. Fra og med tredjegangs skade på mobiltelefon eller nettbrett innenfor et kalenderår, er egenandelen 3.000 kroner.

By Zacharie Neborak

Hvem drepte Karl den tolvte? :: Hvem betaler egenandel bil?
Nyttige lenker