Hjem > H > Hvordan Gjenopprette Iphone 8?

Hvordan gjenopprette iPhone 8?

Trinn 4: Gjenopprett iPhone

  1. Finn iPhonen i Finder eller i iTunes på datamaskinen den er koblet til. (Se hvordan du finner en tilkoblet iPhone.)
  2. Velg Gjenopprett når du får velge mellom Gjenopprett og Oppdater.
  3. Vent til prosessen er fullført.
  4. Koble iPhonen fra datamaskinen.

Les mer

Dessuten, hvordan gjenopprette fra icloud?

Trykk på Gjenopprett fra iCloud Backup på app- og dataskjermbildet. Logg på med Apple -ID -en din, slik at telefonen kan få tilgang til iCloud -sikkerhetskopiene dine. Gå til 'Velg sikkerhetskopi', og velg deretter sikkerhetskopien du vil ha fra en liste over tilgjengelige sikkerhetskopier i iCloud. Hvordan konfigurere ny iPhone som gammel? Alternativ 1: Hurtigstart

  1. Slå på din nye iPhone og hold den nær din gamle. Din forrige iPhone får et varsel med tittelen Konfigurer ny iPhone.
  2. Et kodet bilde vises på din nye iPhone. Skann bildet med din forrige iPhone.
  3. Velg Overfør fra iPhone i et vindu med tittelen Overfør data.
  4. Og du er ferdig!

Så, hvordan få tilbake slettede meldinger på iphone?

Når du har slettet en melding, kan du ikke få den tilbake. Hvis du ikke har noe behov for at samtalene skal oppdateres på alle enhetene dine, kan du slå av Meldinger i iCloud-funksjonen. Hvis du slår av Meldinger i iCloud på iPhone eller iPad, legges meldingsloggen din i en separat iCloud-sikkerhetskopi. Hvordan Slå på restriksjoner? Gå til Innstillinger > Generelt > Restriksjoner. Trykk på Aktiver restriksjoner for å skru på funksjonen. Du blir bedt om å opprette en sikkerhetskode for å gjøre endringer eller skru funksjonen av. Så kan du blant annet velge om du vil deaktivere apper og funksjoner som Safari, kameraet, Siri og FaceTime.

Angående dette, hvordan logge av apple id restriksjoner?

Hvis du bruker iOS 10.3 eller nyere, trykker du på Innstillinger > [navnet ditt]. Rull nedover og trykk på Logg av. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt, og trykk på Slå av. Hvordan skru av foreldrekontroll på iPad? Gå til Innstillinger og trykk på Skjermtid. Trykk på Slå på Skjermtid og deretter på Fortsett. Trykk på Dette er mitt barns [enhet]. Konfigurer Skjermfri tid, Appgrenser og Innhold og personvern med alle ønskede begrensninger for barnet, eller trykk på Ikke nå.

Ta dette i betraktning, hvordan slå av foreldrekontroll iphone?

Gå til Innstillinger og trykk på Skjermtid. Trykk på Innhold og personvern. Oppgi sikkerhetskoden hvis du blir bedt om det. Under Tillat endringer velger du funksjonene eller innstillingene du vil tillate endringer i, og deretter velger du Tillat eller Ikke tillat. Angående dette, hvordan slette barnekonto apple? Fjern kontoen din fra en familiegruppe

Gå til appleid.apple.com og logg på med Apple-ID-en og passordet for kontoen du vil fjerne. I delen Familiedeling velger du Fjern konto > Fjern.

Deretter, hvordan skru av begrenset tilgang?

Konfigurere Begrenset tilgang

Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet, og slå på Begrenset tilgang. Trykk på Kodeinnstillinger, og trykk deretter på Angi kode for Begrenset tilgang.

By Bonita

Hvordan vet man at man har blitt blokkert? :: Hva skjer når man gjenoppretter iPhone?
Nyttige lenker