Hjem > H > Hva Skjer Hvis Man Stryker På Eksamen Høyskolen Kristiania?

Hva skjer hvis man stryker på eksamen høyskolen Kristiania?

Kontinuasjonseksamen gjennomføres for studenter som ikke har bestått eksamen eller vil forbedre karakter. For kontinuasjonseksamen belastes studenten med en avgift, for utsatt eksamen er det kostnadsfritt. Påmelding for aktive studenter gjøres via StudentWeb, og er bindende når fristen er ute.

Les mer

Ta dette i betraktning, når er konteeksamen høyskolen kristiania?

Fagskolen Kristiania har to fastsatte kontinuasjonsuker (utsatt) i året. Høstens emner kontinueres uke 8 og 9 med tilknyttede helger. Vårens emner kontinueres i uke 32 og 33, med tilknyttede helger. Emner som går både vår og høst kan kontinueres i begge kontinuasjonsukene. Så, hvor mange eksamener kan man stryke på? Vanligvis har du tre forsøk på å bestå en eksamen (med noen unntak). Når du stryker bruker du ett forsøk. Hvis du stryker på en ordinær eksamen får du rett på en ny eksamen.

Kan man ta eksamen på nytt?

Tidligere var det åpent for alle å konte, men nå er det bare de som stryker eller har godkjent fravær på eksamen som kan ta fornyet eksamen. Også, hva er kontinuasjonseksamen? Å "konte" er slang for kontinuasjonseksamen, og betyr å ta eksamen om igjen. Hos Høyskolen Kristiania kan alle studenter som får lavere karakter enn A gjennomføre konteeksamen. Det samme gjelder hvis du ikke fikk tatt eller levert eksamen, uavhengig av årsak. Å konte betyr å ta eksamen om igjen.

Følgelig, hvor finner jeg kandidatnummeret mitt?

Du kan finne det aktuelle kandidatnummeret dagen etter at du har vurderingsmeldt deg til emnet på Studentweb, på hovedsiden når du logger inn, under kommende hendelser. Husk å sjekke hvilket kandidatnummer du skal bruke før du møter opp til eksamen. Tilsvarende, hva betyr kontinuasjon? Kontinuasjon er fortsettelse uten avbrudd.

Når er konteeksamen UIT?

Dato for kontinuasjonseksamen kunngjøres i Studentweb senest 1. september i høstsemesteret og senest 1. februar i vårsemesteret. Hvordan melde opp til konteeksamen? Dersom du skal melde deg opp til vurdering i et emne på nytt (konteeksamen), må du melde deg opp manuelt på Studentweb. Det gjelder både når eksamen er satt opp som ny/utsatt eksamen eller ordinær eksamen. Følg veiledningen for å melde deg til ny vurdering (eksamen).

Dessuten, hva er stryk på eksamen?

Stryk er når du får karakteren F, eller ikke-bestått på eksamener som graderes med bestått/ikke-bestått.

By Carew Mendola

Hvor vanlig er det å stryke på eksamen? :: Hvordan installere Office?
Nyttige lenker