Hjem > H > Hva Betyr De Olympiske Ringene?

Hva betyr de olympiske ringene?

De olympiske ringer er symbolet for IOC og den olympiske bevegelse, designet av Coubertin i 1913. Symbolet består av fem sammenlenkede ringer i hver sin farge: blå, gul, svart, grønn, rød. Ringene symboliserer brorskap og vennskap mellom de fem verdensdelene.

Les mer

Hvordan skriver man osv?

Ifølge Språkrådet er hovedregelen at forkortelser skal inneholde punktum, men det gjør ikke saken mye enklere. «På grunn av» og «og så videre» forkortes «pga.» og «osv.», med punktum til slutt, mens «og lignende» og «blant annet» forkortes «o.l.» og «bl. a.». Følgelig, hvordan skrive etasje?

A
el.eller
e.l.eller liknende / eller liknande
et.etasje
etab. eller etabl.etablert

Følgelig, hvordan forkorte per dags dato?

Dersom man skal si det samme med norske ord, benytter man forkortelsen, altså PR. HODE. Eksempelvis skriver man også KASSABEHOLDNING PR. DD. Deretter, hvordan forkorte for eksempel? F. eks. er en forkortelse for 'for eksempel', som brukes for å gi, vise et forklarende eller typisk tilfelle.

Dessuten, hvordan skrive ihht?

i henhold til → iht. (ikke ihht.) Angående dette, hva er en stud? En stud er en liten øredobb vanligvis dekorert med enten en liten stein, en akryl design, lite shell, etc.

Følgelig, kan man skrive f kr?

Dei tradisjonelle nemningane f.Kr. og e.Kr. er framleis brukande, og det er ikkje rimeleg å rekne dei som forkynnande. Historisk sett er det sjølvsagt religiøse grunnar til at vi har Jesu fødsel som utgangspunkt for tidsrekninga, men spor etter religion er ikkje det same som religion eller religiøs aktivisme. Hva skjedde i år 0? År 0 er et anakronistisk begrep som i nyere tid gjerne brukes om starten på en tidsregning, men som ikke ble anvendt den gang de gjeldende tidsregninger ble innført, idet tallet 0 ennå ikke var «oppfunnet». Året før år 1 er for eksempel i den kristne kalenderen år 1 f.Kr., og ikke år 0.

Når på året ble Jesus født?

Den tradisjonelle oppfatningen har vært at Jesus fra Nasaret, den viktigste skikkelsen i Det nye testamentet i Bibelen og grunnleggeren av kristendommen, ble født i «år null», et punkt mellom 1 f.Kr. og 1 e.Kr.

By Winebaum

Hva er verbal atferd? :: Hva er forkortelsen for eventuelt?
Nyttige lenker