Hjem > E > Er Whats Up Gratis?

Er whats up gratis?

Med WhatsApp får du raske, enkle og sikre meldinger og taleanrop gratis*. Tilgjengelig på telefoner over hele verden. Datakostnader kan påløpe. Kontakt din mobiloperatør for detaljer.

Les mer

Hva bruker man WhatsApp til?

WhatsApp er først og fremst et alternativ til SMS, der du sender meldinger, bilder og videoer til dine venner ved bruk av datatrafikk eller wifi. Det er også mulig å ringe med WhatsApp. Er WhatsApp trygg? Noen av de mest personlige øyeblikkene våre blir delt på WhatsApp, og derfor har vi bygd ende-til-ende-kryptering inn i appen. Når de er ende-til-ende-kryptert, er meldinger, bilder, videoer, talemeldinger, dokumenter og anrop sikret fra å ende opp i feil hender.

Og et annet spørsmål, hvordan installere whatsapp?

Gå inn på whatsapp.com/dl på mobiltelefonen din for å installere. Ved å installere WhatsApp godtar du våre vilkår og våre Retningslinjer for personvern. Kan man bli svindlet på WhatsApp? Som med andre store meldingsapper, skal det mye til for å at du blir hacket i WhatsApp, eller at andre kan lese dine krypterte meldinger. Men som med all sosial manipulasjon, avhenger det at du selv er bevisst på at du kan bli svindlet. Først og fremst er det viktig å ikke gjøre noe forhastet.

Hvilken aldersgrense har WhatsApp?

WhatsApp har fått aldersanbefaling fra tolv år i App Store (iOS) og er merket tre år fra PEGI i Play Store (Android). Hvordan logge inn på WhatsApp? Slik gjør du det:

  1. Åpne WhatsApp-appen. Gå til Meny og trykk WhatsApp Web.
  2. Dette parer mobilen din med nettleseren. Mobilen må være koblet til Internett for at web-appen skal fungere.

Hva er WhatsApp web?

Fra nå kan du få tilgang WhatsApp med din nettleser. Du har muligheten til å chatte, sende talemeldingen, knytte bildet og sende klistremerker med alle fra kontoen WhatsApp uten plugg. WhatsApp Web-versjonen er en ny måte å kommunikasjon. WhatsApp for Web er en forståelsesfull nettside som du kan åpne på hver enhet. Ta dette i betraktning, hva er greia med whatsapp? Slik virker WhatsApp

WhatsApp er lett å installere og sjekker kontaktlisten på telefonen. Har du kontakter som også bruker WhatsApp, dukker de øyeblikkelig opp i appen. Deretter kan du ringe gratis til dem via WhatsApp, når du er koblet til Wi-Fi. Du behøver ikke engang et telefonnummer, men velger bare kontakten.

Hvor trygt er Messenger?

Også videosamtaler via Messenger støtter denne krypteringsformen. Slik kryptering har Facebook også på sin andre meldingstjeneste, WhatsApp. Men i motsetning til WhatsApp, der alle samtaler blir kryptert som standard, er det i Messenger opp til deg selv hvilke samtaler som skal holdes hemmelige.

By Cybill Shelburne

Hvordan fungerer kontantkort på mobil? :: Hva er EØS området?
Nyttige lenker