Hjem > H > Hvorfor Virker Ikke Hbo Max?

Hvorfor virker ikke HBO Max?

Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max-appen. Åpne appbutikken på enheten din, søk etter HBO Max og se om en oppdatering er tilgjengelig. Last ned appoppdateringen hvis den er tilgjengelig, og se om det løser problemet. Datamaskin: Gå til HBOMax.com og utfør en hard oppdatering av siden.

Les mer

Hvordan se HBO på Altibox?

Logg inn på 'Mine sider' og velg inn HBO Nordic med poengene i din tv-pakke. Du finner HBO Nordic-appen i tv-menyen. Har du ikke den nyeste versjonen av Altibox TV? Les mer og oppgrader. Angående dette, hvordan få hbo max på samsung tv? HBO Max app på Samsung Smart TV

Start App Store og søk etter “HBO Max” på din Samsung Smart TV. Velg “Legg til hjemmeskjerm” for å installere app. Når du er installert, logger du på med HBO Max legitimasjonen din. Du kan nå streame HBO Max på Samsung Smart TV.

Hvordan laste ned HBO Max på Samsung TV?

Hvordan laste ned HBO Max på støttede Samsung Smart TV-er

For at appen skal kunne lastes ned og fungere som den skal, trengs en internettforbindelse. Samsungs Smart TV-plattform brukes av innholdsleverandører for å tilby apper, og disse leverandørene kan da også fjerne apper fra plattformen eller slutte å støtte dem.
Deretter, hva kan en se på hbo? kanpå HBO

Topp 10 serier på HBO Nordic

  1. Game of Thrones. Ingen over, ingen ved siden av.
  2. It's a Sin.
  3. The Wire.
  4. Westworld.
  5. The Handmaid's Tale.
  6. Succession.
  7. His Dark Materials.
  8. Euphoria.

Tilsvarende, hva inneholder strim?

Med Strim får du tilgang til alt innhold fra:

  • HBO Nordic.
  • TV2 Sumo Film og Serier.
  • Viaplay Film og Serier.
  • Paramount +
  • NRK TV.
  • En rekke TV-kanaler som TV Norge, TV3, TV4 og Max. Prøv Strim gratis i 14 dager.
Angående dette, hvordan logge inn på hbo med rikstv? Har du bestilt, eller allerede hadde HBO Nordic ved lansering trenger du bare gå inn på Min side på rikstv.no og aktivere HBO Max-abonnementet ditt. Du har fremdeles tilgang til HBO Max med våre tjenester. Med RiksPakken er HBO Max allerede inkludert i TV-pakken.

Hvordan melde seg ut av HBO?

Slik avslutter du HBO Nordic-abonnementet: Logg inn på brukeren din. Trykk på «konto» – deretter «abonnement» Så trykker du på «avslutt abonnement». Du kan også spørre når kommer sesong 2 av beforeigners? PÅ HBO MAX FRA 5. DESEMBER 2021: Det merkelige universet der «fremvandrere» fra fortiden dukker opp i Oslofjorden, er tilbake i en ny sesong av den norske HBO-serien «Beforeigners».

Deretter, når kommer hbo max til norge?

26. oktober lanseres HBO Max i Norge, og erstatter den nåværende strømmetjenesten HBO Nordic.

By Purdy Conditt

Hva koster en ISO sertifisering? :: Er HBO Max gratis?
Nyttige lenker