Hjem > E > Er Hbo Max Gratis?

Er HBO Max gratis?

Hvis du har TV-abonnement med 50 poeng eller mer, finner du HBO Max i Valgmenyen (40 poeng). Har du i tillegg Bredbånd 750 Mbps eller raskere, kan du legge til HBO Max uten ekstra kostnad, og kan bruke poengene dine til noe annet.

Les mer

Ta dette i betraktning, hvordan få hbo max?

Jeg har HBO.Får jeg HBO Max?

  1. Installer og åpne HBO Max-appen på telefonen eller nettbrettet ditt, eller gå til HBOMax.com på datamaskinen din.
  2. Åpne HBO Max-appen og velg Logg inn (eller velg en serie eller film og så Logg inn).
  3. Oppgi e-postadressen og passordet for HBO Nordic- eller HBO España-kontoen din.
Kan ikke spille tittel HBO Max? Prøv å spille av serien eller filmen som ikke kan spilles av på en annen støttet enhet. Hvis du får den samme feilen, kan du fortelle oss hvilken episode eller film du ikke kan spille av. Bruk Kontakt oss-skjemat til dette (velg et emne og så e-post).

Og et annet spørsmål, hvordan få hbo max på tv?

Åpne Smart Hub, velg Apper og søk etter HBO Max. Velg så HBO Max og last ned appen. Når den er installert, åpner du HBO Max og logger på. Hvis du må registrere deg, kan du se Hvordan registrerer jeg meg? Hva er tilgjengelig på HBO Max? HBO Max er en strømmeplattform som samler alt innholdet på HBO og enda flere seriefavoritter, populære filmer og nytt Max-originalinnhold for hele familien. Alle finner noe de liker å se på blant mer enn 10 000 timer med banebrytende underholdning for familier med små barn og voksne i alle aldre.

I forhold til dette, har hbo max gratis prøveperiode?

De fleste HBO Max-leverandørene tilbyr ikke en gratis prøveperiode for nye abonnenter. Hvis et abonnement eller et kampanjetilbud inneholder en gratis prøveperiode, ser du informasjon om dette når du registrerer deg. Har HBO gratis prøveperiode? Når du melder deg inn på HBO Nordic så får du første måneden gratis. Etter din gratis prøveperiode så koster det kun 89 kr i måneden for HBO.

Følgelig, er hbo max inkludert i telia?

Innholdet fra HBO Max ligger allerede i Telia Play, som er tilgjengelig via nett-TV, apper til smarttelefoner og nettbrett, Apple TV, Android Smart-TV og TV-dekoderen Telia box. Kan ikke laste ned HBO Max? Hvis du har problemer med å spille av en nedlasting, kan du prøve dette: Trykk på Profil-ikonet for å kontrollere at du er logget inn mens du er koblet til Internett. Lukk HBO Max-appen. Slå på flymodus eller slå av Wi-Fi på telefonen eller nettbrettet ditt.

Angående dette, hvorfor får jeg ikke sett på hbo max?

Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av HBO Max. Gå til App Store og søk etter HBO Max for å gjøre dette. Velg Oppdater hvis en appoppdatering er tilgjengelig. Forsikre deg om at Apple TV-programvaren er oppdatert ved å gå til Innstillinger > System > Porgramvareoppdateringer > Oppdater programvare.

By Cornish Hippert

Hvorfor virker ikke HBO Max? :: Hva koster Google lagring?
Nyttige lenker