Hjem > H > Hvorfor Ryker Turbo?

Hvorfor ryker turbo?

- Vår erfaring er at turboer forholdsvis ofte ryker tidlig på de fleste bilene. Det er ikke uvanlig at de må byttes når bilen har gått rundt 150.000 kilometer, sier Edvardsen. De viktigste årsakene er mangel på smøreolje som følge av lange serviceintervaller og mye småkjøring, tror han.

Les mer

Og et annet spørsmål, hva koster bruktbilgaranti?

Dette koster det

- Forutsetter NAF-medlemskap til kroner 485 kroner. - Forutsetter NAF-test til 1600 kroner. - Hvis bilen klarer testen koster garantien 890 kroner. - Forbehold i garantien om feil funnet på test.
Hvor lang garanti på bruktbil? Fem års klagerett når bilen er kjøpt av forhandler

Har du kjøpt bil av en forhandler, gir forbrukerkjøpsloven deg en klagefrist på fem år . Det betyr at du normalt ikke kan klage på feil og mangler som viser seg mer enn fem år etter at du overtok bilen.

Hvor lang er bruktbilgaranti?

Norges beste garanti på bruktbil fra forhandler

– Alle våre bruktbiler leveres med bruktbilgaranti, og det er ingen tillegg i prisen. For de fleste biler varer den i hele to år, og for enkelte nyere bruktbiler forlenges nybilgarantien med to år, forteller Rudi Elvegård.
Hva er reklamasjonssak? Er det mangel i forhold til hva partene opprinnelig avtalte, kan kjøper ha reklamasjonsrett. Reklamasjonskrav kan være retting/reparasjon/utbedring, omlevering, levering av uteblitt del, tilbakehold/motregning av betaling, prisavslag, erstatning og heving.

Hvordan fungerer en bankgaranti?

En bankgaranti er en forpliktelse fra kundens bank til å betale et visst beløp til garantimottakeren, når det er nødvendig. Garantien utløses når en av partene i kontrakten ikke oppfyller sine forpliktelser, så den andre parten ikke lider tap på grunn av dette. Så, hva betyr 2 års garanti? I Norge er hovedregelen at reklamasjonsfristen er 2 år fra man kjøpte varen, men 5 år dersom varen er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år.

Hva dekker Volvo Selekt garanti?

I tillegg til den omfattende nye garantiordningen får alle Volvo Selekt-biler de nyeste programvareoppdateringer og Volvo-godkjente kontroller for at de skal overholde merkets standarder til sikkerhet, ytelse og utseende. Bilene får også veihjelp i hele Europa, og bytterett inkludert i prisen. Ta dette i betraktning, hva gjelder nybilgaranti volvo? Først og fremst har Volvo «Nybilgaranti». Garantien gjelder for bil og fabrikkmontert utstyr i fem år, eller opptil 100.000 km, fra førstegangslevering. Med i nybilgarantien, følger også «Lakkgaranti» på 5 år, eller opptil 100.000km. Deretter tilbyr Volvo «Reservedelsgaranti».

Kan man kjøpe Volvo Selekt?

- Alle bilene leveres med inntil 7 år eller 150 000 km nybilgaranti. Volvo Selekt bruktbiler får du kun hos en Volvo Selekt forhandler, slik at vi kan garantere god kvalitet. - Kun Volvoforhandlere kan tilby Volvo Selekt garanti – en av de mest omfattende garantiene tilgjengelig på markedet.

By Quince Tureson

Hva dekkes av husforsikring? :: Hva regnes som slitedeler på bil?
Nyttige lenker