Hjem > H > Hvordan Skru Av Autolås På Iphone?

Hvordan skru av Autolås på iPhone?

Vil du ikke at mobilen din skal låse seg automatisk etter en viss tid (anbefales) kan du slå av Autolås-funksjonen. Gå til Innstillinger -> Generelt -> Autolås og velg «Aldri».

Les mer

Hvordan komme seg inn på en låst iPhone?

Hold inne den aktuelle knappen for iPhonen og koble iPhone til datamaskinen umiddelbart. Ikke slipp knappen. Hold inne knappen til du ser skjermbildet for gjenopprettingsmodus på iPhonen. Deretter kan du slippe knappen. Hvordan slå av hvilemodus på iPhone? Her viser vi hvordan du gjør det.

  1. Gå til Innstillinger på iPhone.
  2. Trykk nå på Skjerm og lysstyrke.
  3. Deretter skal du trykke på Automatisk lås. Her kan du velge hvor lenge du vil at skjermen skal være aktiv.

Hvordan restarte iPhone?

Slik tilbakestiller du iPhone, iPad eller iPod touch til fabrikkinnstillingene

  1. Trykk på Innstillinger > Generelt > Overfør eller tilbakestill [enhet] Trykk deretter på Slett alt innhold og alle innstillinger.
  2. Skriv inn sikkerhetskoden og Apple-ID-passordet hvis du blir bedt om det.
  3. Vent til enheten er slettet.
I forhold til dette, hvordan slå av låst skjerm på iphone? Sveip opp fra bunnen av skjermen for å åpne Kontrollsenter. Trykk på Lås i stående retning-knappen for å forsikre deg om at låsen er slått av.

Og et annet spørsmål, hvordan åpne en ipad som er låst?

Hold inne den aktuelle knappen for iPaden og koble iPaden til datamaskinen umiddelbart. Ikke slipp knappen. Hold inne knappen til du ser skjermen for gjenopprettingsmodus på iPaden. Deretter kan du slippe knappen. Dessuten, hvordan gjenopprette iphone fra sikkerhetskopi? Gjenopprett iPhone, iPad eller iPod touch fra en sikkerhetskopi

  1. Slå på enheten.
  2. Følg konfigureringstrinnene på skjermen til du kommer til Apper og data-skjermen, og trykk på Gjenopprett fra iCloud-sikkerhetskopi.
  3. Logg på iCloud med Apple-ID.
  4. Velg en sikkerhetskopi.

Også, hvordan gjenopprette iphone uten itunes?

Den første løsningen du kan følge for å gjenopprette iPhone, gjør alle innstillingene på iPhone uten å bruke datamaskinen. Gå til "Innstillinger" på iPhone, og gå deretter til "Innstillinger"> "Tilbakestill"> "Slett alt innhold og innstillinger". Dessuten, hvordan skru av begrenset tilgang? Konfigurere Begrenset tilgang

Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet, og slå på Begrenset tilgang. Trykk på Kodeinnstillinger, og trykk deretter på Angi kode for Begrenset tilgang.

Når skjermen blir svart på iPhone?

Trykk raskt på volum opp-knappen. Trykk raskt på volum ned-knappen. Trykk på og hold inne sideknappen til du ser Apple-logoen. Hvis telefonen ikke slår seg på, følger du denne veiledningen for å sjekke maskinvaren og lade telefonen.

By Elatia Madkin

Hvordan skru av nødanrop? :: Hvordan gjenopprette iPhone fra sikkerhetskopi?
Nyttige lenker