Hjem > H > Hva Er Takk For Oss På Samisk?

Hva er takk for oss på samisk?

Norsk ord: [?] takk s. giittus s.

Les mer

Kan man bytte språk på Netflix?

Du kan endre undertekster, teksting og alternativ lyd for mange serier og filmer. Netflix viser de 5–7 mest relevante språkene basert på plasseringen og språkinnstillingene dine. For nedlastinger viser Netflix de 2 mest relevante språkene. Ta dette i betraktning, hvordan få tekst på netflix på apple tv? Gå til konto-siden i Netflix i en nettleser. Velg en profil under Profil og foreldrekontroll. Velg Endre for Undertekstens utseende.

Hvordan bytte språk på Viaplay?

Når du har startet filmen du vil se kan du velge ønsket språk i spilleren. Til å begynne med er norsk språk lagt inn som standard. Det gjelder også når du starter en tittel som du tidligere hadde endret språk på, for eksempel fra «Fortsett å se»-listen. Hvordan skriver man rar på engelsk? rar på engelsk

  1. odd.
  2. strange.
  3. wacky.
  4. Legg til ny oversettelse.

Du kan også spørre hva er jupmele?

Da Jupmele, Gud, skapte verden, gjorden han den god og vakker på alle vis. Fjellene ble kledt med gull og sølv. I dalene sprang blomstene fram, og fugl sang overalt. I skogen var hvert eneste blad friskt og grønt, og det fantes ikke en vissen gren. Hva gjorde Beaivi? Himmelgudene Beaivi og Dearpmis

I de nordlige samiske områdene er solen borte flere måneder i året. Derfor hadde solguden Beaivi en viktig plass i kulten. Ifølge gammel samisk mytologi fikk samene kjennskap til reinen fordi den kom vandrende til jorda på solens stråler.

Hva betyr buorre Beaivi på samisk?

En russisk student, Roman, hvisker til klassekameraten Dine og ber henne om å si noe på samisk. Hun svarer veldig fort til ham: «Buorre beaivi, mo manná?», som betyr 'hei, hvordan har du det? ' Også, hva er glad i deg på samisk? Kvifor ikkje fortelje nokon at du er glad i dei ved å seie «Mun lean buorre dutnje»?

Man kan også spørre hva slags språk snakker samene?

De samiske språkene som er i bruk i Norge i dag, er i hovedsak nordsamisk, lulesamisk og sørsamisk.

By Madea Teichmiller

Hva er oppgaven til en prosessor? :: Hva kreves for å bli oversetter?
Nyttige lenker