Hjem > H > Hva Betyr Vannavstøtende?

Hva betyr vannavstøtende?

Et produkt som omtales som vannavstøtende, kan motstå påvirkningen av vått vær og kan brukes i dusjen, men det kan ikke senkes i vann.

Les mer

Tilsvarende, hva betyr vannresistens?

– Vannresistent betyr ikke at klokken er vanntett.

Riktignok kan de mest ekstreme klokkene være vanntette til mange hundre meter under overflaten, men går man riktig dypt – hvor trykket er høyt nok – vil fuktighet før eller siden finne veien inn i uret.
Hva er IPX7? IPX7 – Med denne vurderingen, overlever produktet i vann på 1 meters dyp. Produktet er vanntett, og vil fungere fint etter et kortvarig dykk.

Hva er 10 atm?

- 10 atm = 50 bar = 100 M : Vanntett. Regnes som vanntett/waterproof, og kan brukes til bading, svømming, snorkling etc, men ikke dykking. - 20 atm = 20 bar = 200 M : Vanntett - kan brukes til dykking. Du kan også spørre hvor mye er 5 atm?

VanntetthetDefinisjon
1 ATMMotstår trykk som tilsvarer en dybde på 10 meter
3 ATMMotstår trykk som tilsvarer en dybde på 30 meter
5 ATM, SwimMotstår trykk som tilsvarer en dybde på 50 meter
10 ATMMotstår trykk som tilsvarer en dybde på 100 meter

Hvor høy vannsøyle er vanntett?

En vannsøyle på tekstiler på 3000 mmH2O eller høyere regnes som vannavvisende. På klær bør man over 15 000 mmH2O for å kunne regne plagget som vanntett, mens det for et telt kan holde med 1500 mmH2O. Hvilken IP er vanntett? For eksempel, IP-grad IP55 betyr at enheten er delvis støvbeskyttet og tåler å bli truffet av vann fra en hageslange. IP68 betyr at enheten er støvtett og vanntett. Når det er sagt, IP68 betyr ikke at du kan svømme eller bade med enheten.

Også, er 10000 mm vanntett?

– Mye av det som selges og markedsføres som vanntett har en vannsøyle på 10.000. Men skal du være tørr må det være over 20.000, sier Einar Sæther, avdelingsleder for Tursenteret til DNT/Bergen og Hordaland Turlag. Vannsøyle er egnet til å kategorisere mellom det som er ment å være helt tett og ikke. Hvor dypt er 10 atm? 10ATM./100meter (vanntett): Passer for de fleste typer vannsport som seiling, snorkling og bading på grunt vann. ikke egnet for dykking.

Er Garmin vanntett?

Nesten alle Garmins sports- og treningsklokker er vanntette. Det er dyrere modeller – som Fenix ​​6 – er vannavstøtende opptil 100 meter (10 ATM), mens de billigere og rimeligere wearables er vurdert for opptil 50 meter (5 ATM).

By Lipscomb

Kan man dusje med Garmin klokke? :: Hvordan bruke minst mulig penger på mat?
Nyttige lenker