Hjem > K > Kan Man Dusje Med Garmin Klokke?

Kan man dusje med Garmin klokke?

Garmin Marq-samlingen

Garmins luksuriøse serie med klokker har alle samme vannmotstandssertifisering, slik at de kan bæres i vann på opptil 100 meters dyp.

Les mer

Hva er IP67?

IP – De to første bokstavene står for «International Protection». 6 – Det første tallet (IP67 for iPhone 7) viser til hvor godt enheten er beskyttet mot faste partikler og hvor godt brukeren er beskyttet mot farlige deler. 7 – Det andre tallet (IP67 for iPhone 7) forteller hvor mye vann produktet er ment å tåle. Folk spør også hva betyr vannsøyle 2000 mm telt? Vannsøylen angir vanntettheten i yttertelt respektive gulv i innenteltet. Ytterteltet trenger ikke være like vanntett som gulvet ettersom vannet renner av taket.

Så, hva betyr 20000 mm vannsøyle?

Vannsøyle – en måleenhet for vanntetthet

Den nederste åpningen på røret er dekket tett med et skallmateriale. Så fyller vann i røret. Når det begynner å piple vann gjennom materialet i bunnen, måler du hvor høyvannstanden i røret er. Står vannet 20 meter opp i røret har materialet en vannsøyle på 20 000 mm.
Hva er høy vannsøyle? Trykket materialet utsettes for tilsvarer høyden på en søyle vann og måles gjerne i millimeter. Om materialet tåler trykket fra en 10 meter høy søyle, vil plagget dermed ha en vannsøyle på 10 000mm. Jo høyere tall, desto bedre vanntetthet. Alt klassisk gummiregntøy til barn, regnes som 100% vanntett.

Angående dette, er ip54 vanntett?

IP54 – Spylesikker

Disse er normalt ikke helt vanntette, men kommer med vannledersystem som tilser at vann ikke når elektriske komponenter og sørger for at det renner ut igjen.
Kan IP44 brukes på bad? Ved å bruke en IP44 lampe på badet sikrer du deg mot eventuelle fuktproblemer hvis baderommet ikke er for ventilert fra før. En IP44 lampe kan du også montere innenfor sone 1 og 2, dermed kan du holde deg innenfor reglene hvis badet er lite, eller om det er lavt under taket.

Også, kan ip44 brukes ute?

Nei, utstyr merket IP44 skal det normalt ikke være et problem å bruke utendørs. Følgelig, hva er bra vannsøyle på jakke? En jakke med 5000–8000 mm vannsøyle er god nok hvis du skal være ute en liten stund i regn og snø. Hvis du skal være ute hele dagen eller enda lengre, og dessuten utsette plagget for påkjenninger fra f. eks en ryggsekk, må du komme opp mellom 10 000 og 20 000 i vannsøyle.

I forhold til dette, hvor vanntett er 15000?

Vannsøylen beskriver vanntrykket i millimeter som materialet tåler, før vannet trenger inn i materialet. Tenk deg å plassere et glassrør på et plagg og fylle det med vann. Når du har fylt røret opp til 15 000 mm, det vil si 15 meter, passerer vannet gjennom materialet. Da har plagget en vannsøyle på 15 000 mm.

By Buffo Jarnagin

Hva betyr rød prikk på Apple Watch? :: Hva betyr vannavstøtende?
Nyttige lenker