Hjem > H > Hva Menes Med Dybdelæring?

Hva menes med Dybdelæring?

Vi definerer dybdelæring som det å gradvis utvikle kunnskap og varig forståelse av begreper, metoder og sammenhenger i fag og mellom fagområder. Det innebærer at vi reflekterer over egen læring og bruker det vi har lært på ulike måter i kjente og ukjente situasjoner, alene eller sammen med andre.

Les mer

Hva er utforskende undervisning?

Elevene skal gjennom opplevelse, undring, utforsking og erfaring forstå verden omkring seg i et naturvitenskapelig perspektiv". "Vi kan si at den utforskende undervisningen har som mål å undersøke en problemstilling eller hypotese og finne svar på hvorfor noe er som det er." Hvorfor Fagfornyelsen? Fagfornyelsen skal gi et læreplanverk som forbereder elevene på fremtiden. Fagene skal få mer relevant innhold og tydeligere prioriteringer, og sammenhengen mellom fagene skal bli bedre. Fagfornyelsen skal styrke utviklingen av elevenes dybdelæring og forståelse.

Hvordan henvise til Kunnskapsløftet?

Læreplanen i norsk er fastsatt av Kunnskapsdepartementet i 2019. Da skriver du referansen slik: Kunnskapsdepartementet (2019). Læreplan i norsk (NOR01-06). Deretter, hva er nytt i kunnskapsløftet 2020? Vi ønsker også mer kreativitet i skolen og at elevene skal lære på nye måter. Nye læreplaner vil først være klare for elevene høsten 2020. Elevene skal lære å lære og bygge kompetanse over tid. Dybdelæring innebærer at elevene gradvis utvikler sin forståelse av begreper og sammenhenger.

Tilsvarende, hva kjennetegner et godt profesjonsfellesskap?

Det innebærer at fellesskapet reflekterer over verdivalg og utviklingsbehov, og bruker forskning, erfaringsbasert kunnskap og etiske vurderinger som grunnlag for målrettede tiltak. Velutviklede strukturer for samarbeid, støtte og veiledning mellom kolleger og på tvers av skoler fremmer en delings- og læringskultur. Derav, hva er styringsdokumenter i skolen? Består av generell del, prinsipper for opplæringen, læreplaner for fag og fag og timefordelingen. Dette er forskrifter til opplæringsloven og skal styre innholdet i opplæringen.

Derav, hva er overordnet del av læreplanen?

Den overordnede delen beskriver det grunnsynet som skal prege pedagogisk praksis i hele grunnopplæringen. Den skal også ligge til grunn for samarbeidet mellom hjem og skole. Overordnet del tydeliggjør skolens og lærebedriftens ansvar for danning og for utvikling av kompetansen til alle deltakere i grunnopplæringen. Hva er kroppslig læring? Kroppslig læring handler om allsidig motorisk læring, utvikling av kroppsbevissthet og stimulering til bevegelsesglede.

Også, hva er grunnleggende ferdigheter udir?

Læreplanverket definerer fem grunnleggende ferdigheter: lesing, skriving, regning, muntlige ferdigheter og digitale ferdigheter. Disse ferdighetene er del av den faglige kompetansen og nødvendige redskaper for læring og faglig forståelse.

By Cristoforo Salos

Hvordan sette noen på kopi på mail? :: Er programmering og koding det samme?
Nyttige lenker