Hjem > H > Hva Er Ipad 6 Generasjon?

Hva er iPad 6 generasjon?

Den nyeste versjonen av Apple iPad innebærer ingen revolusjon og byr bare på mindre forbedringer sammenlignet med forrige generasjon. Det gjør for så vidt ingen ting. Den er nemlig fortsatt et førsteklasses nettbrett. Den største nyheten i denne modellen er at man også kan bruke den sammen med pekepennen Apple Pencil.

Les mer

Hvordan ta skjermbilde av hele nettsiden?

Du kan bruke cmd-shift-3 for å ta bilde av hele skjermen, eller cmd-shift-4 for å definere et utsnitt, som så blir lagret til fil. Legger du til «ctrl» i tastekombinasjonen, lagrer du skjermbildet til utklippstavlen i stedet. Hvordan ta screen record? Slik tar du skjermopptak på iPhone:

  1. Åpne Innstillinger, velg Kontrollsenter og Tilpass kontroller.
  2. Trykk det grønne pluss-symbolet ved siden av Skjermopptak.
  3. Sveip frem kontrollsenteret fra øverst til høyre av skjermen du vil ta opptak av.
  4. Trykk lett på opptaksknappen med runding for å starte opptaket.

Hvordan ta opp video av skjerm?

Ta opp telefonskjermen

  1. Sveip ned to ganger fra toppen av skjermen.
  2. Trykk på Skjermopptak . Du må kanskje sveipe til høyre for å se det.
  3. Velg hva du vil ta opp, og trykk på Start. Opptaket begynner etter nedtellingen.
  4. For å stoppe opptaket, sveip ned fra toppen av skjermen og trykk på Skjermopptak-varselet .
Også, hvor mye koster ipad air? Den billigste prisen for Apple iPad Air 64GB (4th Generation) akkurat nå er 6 209 ,-.

Så, hva er siste generasjon ipad?

Den nye iPad-modellen for 2021 er blitt avduket. Dette er den nyeste generasjonen av Apples basis-nettbrett. Brettet er en oppfølger av iPad 10.2 (2020), som ble lansert for 11 måneder siden. Også, hvilken ipad er best for barn? iPad 10.2 er den billigste modellen i iPad-familien, og har mye å tilby til denne prisen. Selv om dette er et ganske kostbart kjøp for barn, gir iPadOS deg tilgang til massevis av flotte verktøy og apper som vil vokse med barna og deres behov.

Kan nettbrett erstatte PC?

Med riktig tilbehør kan du langt på vei erstatte den bærbare maskinen din. Det nærmer seg skolestart, og stadig flere legger den bærbare PC-en til side til fordel for nettbrett eller store mobiler. Hvor lang levetid har et nettbrett? 3 år. Kjøper du et dyrere modell så vil den gjerne vare i ca. 5 år.

Også, kan man ringe med et nettbrett?

De fleste Android-nettbrett lar deg ikke sette inn et SIM-kort og ringe. Du må stole på noen apper for å få nettbrettet til å fungere som en smarttelefon. Her anbefaler vi Google Hangouts for deg. Den har mulighet til å melding og ringe til alle som har en Google-konto.

By Cher

Hvorfor velge iPad Pro? :: Kan man ringe med et nettbrett?
Nyttige lenker