Hjem > E > Er Ipad Pro Vanntett?

Er iPad Pro vanntett?

Hva med en rask dukkert i vannet? Som sagt har ingen av Apples iPad-er, nye eller gamle, noen offisiell IP-vurdering. Dette betyr at de ikke er vanntette eller vannavstøtende.

Les mer

Hvorfor kjøpe iPad Pro?

iPad Pro har fått full musestøtte, drastisk forbedrede AR-funksjoner og litt kraftigere motor. Den har også økt mye i pris. Årets iPad Pro-modell er et vanskelig beist å vurdere. På den ene siden har det skjedd relativt lite med Apples heftigste nettbrett siden i fjor. Hva er forskjellen på air og pro? MacBook Pro 13-tommer og MacBook Air har den samme Retina-skjermen, men MacBook Pro har en litt mer lyssterk skjerm (500 mot 400 nits). Lysstyrken hjelper når du jobber på et sted med mye lys i omgivelsene, f.

Hva er forskjellen på iPad Pro og Air?

Selv om de ser svært like ut er det to svært viktige forskjeller på iPad Air og iPad Pro som gjør at den tusenlappen mellom en Air med utvidet lagringsplass og rimeligste Pro ikke er verdt det. Den ene forskjellen er skjermen. Air har en vanlig 60-hertz skjerm, mens Pro har en 120-hertz skjerm. Deretter, hvilken ipad skal jeg velge 2021? For deg som jobber mye kreativt og med produksjon, eller kanskje spiller mye på nettbrett, er iPad Pro 12.9 (2021) den perfekte enheten. Men hvis du ikke har så omfattende behov, vil du nok oppleve størrelsen, og i hvert fall prisen, som i drøyeste laget.

Dessuten, hvorfor kjøpe macbook air?

Mac er enkel å bruke, sikker og kraftig. Den leveres med et sett fantastiske apper som øker både produktiviteten og kreativiteten din. Og den fungerer sammen med iPhone og iPad på måter ingen andre datamaskiner kan. Og siden Apple utvikler både programvaren og maskinvaren, gir Mac en optimal brukeropplevelse. Hvor mye lagringsplass trenger man på Mac? Mengden korttidsminne avgjør hvor mange programmer og vinduer du kan ha åpent uten at det går utover ytelsen til maskinen. 8, 16 og 32 GB er de vanligste størrelsene, og hva som passer for deg avhenger av hvordan du bruker Macen. Vi anbefaler 16GB for de fleste brukere.

I forhold til dette, hvor mye koster en macbook air elkjøp?

Apple

MacBook Air

Eff. rente20,56%
Kostnad1 758.-
Totalt13 248.-
Hvilken iPad er best i test? Magasinet Råd & Røn, juni 2021; har testet 61 nettbrett og gullpokalen gikk til Apple iPad Pro 11" 2021 (128 GB + Cellular) og Apple iPad Pro 12,9" 2021 (128 GB + WiFi) med 86 poeng hver. Av topp10 plasseringene tar Apple 9 av dem!

Hvorfor velge iPad Air?

iPad Air her den samme banebrytende Apple M1-chippen - samme som iPad Pro, MacBook Air og MacBook Pro 13-tommer. Det gjør at den er perfekt til de som trenger raskere ytelse, som f. eks. til kreativt arbeid og gaming.

By Farica Flyzik

Hvilken iPad skal jeg velge 2020? :: Hvor mye koster iPad Air?
Nyttige lenker