Hjem > K > Kan Man Slette Gamle Sikkerhetskopier?

Kan man slette gamle Sikkerhetskopier?

Åpne iCloud for Windows, og klikk deretter på Lagring. Klikk på Sikkerhetskopier til venstre. Til høyre ser du enheter med iCloud-sikkerhetskopi slått på. Hvis du vil slette en sikkerhetskopi, velger du en enhet og klikker på Slett.

Les mer

Hva er iCloud lagringsplass?

iCloud er gratis opp til 5GB, men for de fleste er det ikke dette tilstrekkelig, og man er da nødt til å kjøpe ekstra lagringsplass. For noen få kroner i måneden kan du oppgradere til 50 GB. Dessuten, hvordan slette bilder på iphone uten å slette fra icloud? Slå av iCloud-bilder for å slette bilder fra iPhone, men ikke iCloud. Hvis du vil slette bilder fra iPhone, men ikke iCloud, kan du slå av sikkerhetskopiering og synkronisering av Bilder i iCloud. Trinn 1Åpne innstillinger app. Trykk på iCloud-kontoen din øverst og rull deretter ned for å finne iCloud alternativet.

Hvordan slette innhold på iPhone?

Slik tilbakestiller du iPhone, iPad eller iPod touch til fabrikkinnstillingene

  1. Trykk på Innstillinger > Generelt > Overfør eller tilbakestill [enhet] Trykk deretter på Slett alt innhold og alle innstillinger.
  2. Skriv inn sikkerhetskoden og Apple-ID-passordet hvis du blir bedt om det.
  3. Vent til enheten er slettet.
I forhold til dette, hva er forskjellen på icloud og min sky? iCloud er imidlertid mer enn bare lagring av bilder og filer. Skytjenesten rommer også andre funksjoner du kanskje bruker daglig, som kalender, påminnelser, notater eller dokumenter lagret i de skybaserte «iWork for iCloud»-programmene (Pages for tekstbehandling, Numbers for regneark eller Keynote til presentasjoner).

Blir Bilder slettet fra iCloud?

Hvis du bruker iCloud-bilder og sletter bilder og videoer fra én enhet, blir bildene og videoene slettet på de andre enhetene dine. Hvis du legger til bilder på iPhone, iPad eller iPod touch ved å koble enheten til datamaskinen, kan du ikke slette dem direkte fra enheten i Bilder-appen. Man kan også spørre hvordan få tilgang til bildene på icloud? iCloudtilgang

På iCloud.com

  1. Logg deg på iCloud.com.
  2. Gå til iCloud Drive.
  3. Nederst til høyre velger du Nylig slettede objekter.
  4. Bla gjennom listen med filer.

Hvorfor oppdateres ikke Bilder på mac?

Sjekk at Wi-Fi er slått på, og at du har internett-tilkobling. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Bilder. Sørg for at Last opp til Min bildestrøm er slått på. Hvis du ikke ser dette alternativet, slår du på iCloud-bilder for å beholde bildene og videoene dine i iCloud i stedet. Vil ikke dele Bilder med iPad? Skru av iMessage og koble av iCloud

iCloud er tjenesten som lagrer blant annet bildene dine i skyen. De deles også gjennom Apple-ID. For at barna ikke skal se bildene dine bør du koble fra iCloud også. Det er mulig å koble fra iCloud uten å koble fra Apple-ID.

Dessuten, hvor er mine bilder?

Det kan ligge i en av mappene på enheten din. på en Android-enhet. Trykk på Bibliotek nederst. Sjekk mappene på enheten din under «Bilder på enheten».

By Reel

Hva koster Min Sky? :: Hvordan laste opp bilder til iCloud?
Nyttige lenker