Hjem > H > Hva Koster Min Sky?

Hva koster Min Sky?

Og best av alt – det koster deg ikke noe ekstra. Med Min Sky kan du lagre alle bildene dine automatisk fra mobilen. Er du blant dem som har litt dårlig samvittighet for bildene dine?

Les mer

Kan man åpne Min Sky på PC?

Du kan bruke nettversjonen av Min Sky på en PC eller Mac ved å åpne web.min-sky.no i en nettleser - Min Sky er optimert for de fleste moderne nettlesere. Man kan også spørre hvordan få tilgang til bildene på icloud? iCloudtilgang

På iCloud.com

  1. Logg deg på iCloud.com.
  2. Gå til iCloud Drive.
  3. Nederst til høyre velger du Nylig slettede objekter.
  4. Bla gjennom listen med filer.

Derav, hvor er mine bilder?

Det kan ligge i en av mappene på enheten din. på en Android-enhet. Trykk på Bibliotek nederst. Sjekk mappene på enheten din under «Bilder på enheten». I forhold til dette, blir bilder slettet fra icloud? Hvis du bruker iCloud-bilder og sletter bilder og videoer fra én enhet, blir bildene og videoene slettet på de andre enhetene dine. Hvis du legger til bilder på iPhone, iPad eller iPod touch ved å koble enheten til datamaskinen, kan du ikke slette dem direkte fra enheten i Bilder-appen.

Så, hvem eier icloud?

Icloud. Apples egen skylagringstjeneste har vært operativ noen år nå. Men likevel foretrekker mange Ios— og Max OS X-brukere Dropbox eller andre alternativer. Folk spør også hvordan åpne icloud på iphone? På iPhone, iPad eller iPod touch

Gå til Innstillinger > [navnet ditt]. Trykk på iCloud.

Så, hvordan opprette en icloud konto?

Opprett en primær iCloud Mail-adresse på iPhone, iPad eller iPod touch

  1. På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud.
  2. Slå på iCloud Mail (eller Mail), og følg deretter veiledningen på skjermen for å opprette en iCloud Mail-adresse.
Tilsvarende, hvorfor oppdateres ikke bilder på mac? Sjekk at Wi-Fi er slått på, og at du har internett-tilkobling. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Bilder. Sørg for at Last opp til Min bildestrøm er slått på. Hvis du ikke ser dette alternativet, slår du på iCloud-bilder for å beholde bildene og videoene dine i iCloud i stedet.

Vil ikke dele Bilder med iPad?

Skru av iMessage og koble av iCloud

iCloud er tjenesten som lagrer blant annet bildene dine i skyen. De deles også gjennom Apple-ID. For at barna ikke skal se bildene dine bør du koble fra iCloud også. Det er mulig å koble fra iCloud uten å koble fra Apple-ID.

By Hazem Willier

Hvordan gå fra iMessage til SMS? :: Kan man slette gamle Sikkerhetskopier?
Nyttige lenker