Hjem > H > Har Elkjøp Prismatch?

Har Elkjøp Prismatch?

Slik fungerer vår Prismatch

I de tilfellene vi ikke lykkes, vil vår prismatch gi deg markedets laveste pris i kjøpsøyeblikket. Vår prismatch gjelder for alle norske konkurrenter. Det eneste du trenger å gjøre, er å dokumentere at en norsk konkurrent har lavere pris og at varen er tilgjengelig for kjøp til oppgitt pris.

Les mer

Hvordan fungerer Prismatch?

"Å matche" vil si at de gir deg tilsvarende pris som om du skulle ha vært kunde hos strømselskapet som har den laveste prisen for samme type strømavtale. Typisk reklamerer selskapene som følger: "Tilbys det billigere strøm av en annen strømleverandør innenfor den gitte perioden matcher vi prisen". Hvordan fungerer prisgaranti? De har rettet blikket sitt mot butikker som Elkjøp, Komplett og mange andre, som reklamerer for såkalt prisgaranti. Hvis kunder hos dem kjøper et produkt og finner et det samme produktet til en lavere pris et annet sted etterpå, vil butikken matche prisen.

Hva er prisløfte?

Prisløfte: Innebærer at kjeden gir deg prisavslag dersom du kan dokumentere at konkurrerende butikker selger den aktuelle varen til lavere pris. Kalles også "prisgaranti". Når kan man kreve pengene tilbake? Klagefristen er to eller fem år. Du har alltid to års klagefrist (reklamasjonstid) når du kjøper noe av en profesjonell selger. For varer som ved vanlig bruk er ment å vare mye lenger, kan du klage i fem år.

Når kan man heve kjøpet?

Å heve et kjøp krever som oftest at det foreligger en mangel, og at denne er vesentlig. Vesentlighetsvurderingen inneholder en rekke forskjellige momenter, men det overordnede vurderingskriteriet er om kjøper har rimelig grunn til å si seg løst fra avtalen. Også, hva betyr angrefrist? Angrerett er en lovfestet rett for forbruker til ensidig å gå fra avtale om kjøp av vare eller finansiell tjeneste overfor en profesjonell part innen en angitt periode på vanligvis 14 dager, i tilfeller hvor kjøpet inngås på andre måter enn i butikk eller fast utsalgssted.

Ta dette i betraktning, hva er elkjøp cloud abonnement?

Uansett om du har behov for å lagre bilder, videoer, sanger eller PDF-filer, er Elkjøp Cloud den rette skyløsningen for deg. Her kan du lagre en rekke ulike filtyper og alltid ha tilgang til dem. Med Elkjøp Cloud får du automatisk og sikker backup av mapper og filer, enten du bruker PC eller Mac. Man kan også spørre hva heter elkjøp i sverige? I 1994 ble selskapet etablert i Sverige under navnet Elgiganten, i 1996 i Danmark, på Island i 1989 under navnet Elko og i 1999 i Finland under navnet Gigantti. I tillegg har selskapet varehus på Grønland under navnet Pisiffik og på Færøyene under navnet Elding.

Og et annet spørsmål, hvem eier elkjøp og power?

Dolphin eies av Øivind Tidemandsen. Han er blant gründerne bak selskaper som XXL, Elkjøp og møbelkjeden Living, nåværende Skeidar. Selskapet omsatte for omtrent 10,5 milliarder kroner i 2007, og hadde en estimert sisteleddsomsetning (inkludert mva. og forhandlereid omsetning) på 14 milliarder kroner.

By Addy Fiqueroa

Hva er BIM konsulent? :: Hva betyr B vare hos Elkjøp?
Nyttige lenker