Hjem > H > Hvilken Iphone Skal Jeg Kjøpe?

Hvilken iPhone skal jeg kjøpe?

iPhone 12 er et trygt og godt valg for alle som vil ha en ny mobil. Her får du en flott og lyssterk Super Retina XDR-skjerm, et glimrende dobbeltkamera som også tar gode bilder i dårlig lys, trådløs lading og 5G-støtte. Hjernen bak det hele er den raskeste chipen i noen smarttelefon, A14 Bionic.

Les mer

Deretter, skal jeg kjøpe iphone 11 eller 12?

Fjorårets iPhone 11 har en relativt lyssvak LCD-skjerm med lav oppløsning. Med iPhone 12 får du en klart mer lyssterk OLED-skjerm med dobbelt så god oppløsning. Den praktiske forskjellen er at iPhone 12 gir lysere bilder med bedre fargegjengivelse, høyere kontraster og skarpere innhold. Hvor lønner det seg å kjøpe iPhone? iPhone-indeksen viser at det kan være penger å spare på å gjøre telefonkjøpet utenlands, og ikke overraskende er det Japan og USA som er billigst.

Hvilken iPhone har stor skjerm?

Størrelse. iPhone 8 Plus er større enn iPhone X. Imidlertid har iPhone X større skjerm målt diagonalt. iPhone 8 Plus har en 5,5-tommers skjerm, og på tradisjonelt iPhone-vis er den omgitt av en kant (området mellom skjermen og telefonens ramme) som inneholder frontkameraet øverst og Hjem-knappen nederst. Hvor stor er iPhone 12? På iPhone 12 og iPhone 12 Pro er skjermene jevnstore med sine 6,1 tommer, mens du på iPhone 12 mini får 5,4 tommer og på iPhone 12 Pro Max 6,7 tommer.

Ta dette i betraktning, hva er målene på en iphone?

MODELLSKJERM STØRRELSEVEKT
iPhone XS5.8in177g
iPhone XR6.1in194g
iPhone X5.8in174g
8 iPhone Plus5.5in148g
Hvor lenge kan et mobilbatteri vare? Man regner vanligvis ikke et batteri som betydelig degradert før kapasiteten har gått ned med rundt 20 prosent. Det er en ting som har pleid å skje en plass mellom 300 og 500 ladesykluser.

Deretter, hva koster det å bytte iphone batteri?

Hvis iPhonen er dekket av garanti eller forbrukerlovgivning, bytter vi batteriet uten kostnad. Hvordan få bedre batterikapasitet på iPhone? Du kan forbedre batteritiden ved å slå av funksjonen som lar apper oppdateres i bakgrunnen. Gå til Innstillinger > Generelt > Bakgrunnsoppdatering og velg Wi‑Fi eller Wi‑Fi og mobildata. Du kan også slå bakgrunnsoppdateringer helt av ved å sette bryteren til Av.

Tilsvarende, hvilken iphone har lengst batteritid?

Den har et 4353mAh batteri, det største som noen gang er montert inne i en iPhone. Dette gjør iPhone 13 Pro Maks det beste for batterilevetid med en betydelig margin - det vil gå hele dagen og deretter noen.

By Maribelle Bergenstock

Er valnøtter bra for hjernen? :: Hvor lenge varer en iPhone XR?
Nyttige lenker