Hjem > H > Hvilken Iphone Har Lengst Batteritid?

Hvilken iPhone har lengst batteritid?

Den har et 4353mAh batteri, det største som noen gang er montert inne i en iPhone. Dette gjør iPhone 13 Pro Maks det beste for batterilevetid med en betydelig margin - det vil gå hele dagen og deretter noen.

Les mer

Angående dette, hvor lenge skal iphone batteri vare?

Batteriets maksimale kapasitet

Avhengig av hvor lang tid som har gått fra en iPhone ble laget til den ble aktivert, kan batterikapasiteten vises som litt mindre enn 100 %. Et normalt batteri er laget for å holde opptil 80 % av den opprinnelige kapasiteten etter 500 fullførte ladesykluser og drift under normale forhold.
Så, hvor mye bør man lade iphone? Batteriet liker seg faktisk best når det er omtrent 40% fulladet. Jo lenger bort det kommer fra dette idealet, jo verre er det for levetiden. Det vil også si at det er «sunnere» for batteriet å være 50% ladet enn 100% ladet. Delvis lading reduserer stress og øker batteriets levetid.

Derav, hva er dårlig batteritilstand iphone?

Du tenker kanskje at telefonen din har maksimal batterikapasitet fordi den starter på 100 %, og at dette er den eneste optimale tilstanden man kan vurdere. Faktisk er ikke det helt sant. Apple anser enhver iPhone med batterikapasitet på 80 % eller mer for å være i optimal stand. Hvordan få iPhone batteri til å vare lengst mulig? Ikke lad batteriet helt opp eller helt ut – lad det til rundt 50 %. Hvis du oppbevarer en enhet med batteriet helt utladet, kan batteriet havne i en dyp utladingsmodus, noe som fører til at det ikke lenger kan lades.

Når bør man bytte iPhone?

Maks tre år. Apple selv sier deres iPhone, iPad og Apple Watch har en estimert levetid på tre år. For Mac og Apple TV anslår selskapet fire års levetid. (Apple tror likevel ikke at produktene vil slutte å fungere etter anslått levetid). Hvor mye koster det å bytte batteri på iPhone? Hvis iPhonen er dekket av garanti eller forbrukerlovgivning, bytter vi batteriet uten kostnad.

Hvor lang tid tar det å lade iPhone 12?

Du kan lade iPhone opptil 50 prosent på rundt 30 minutter. Også, hvor mye bør man lade mobilen? Myte: Unngå «klattlading»

Da holder du deg mest mulig innenfor sonen på 40-60 prosent som på sikt er det beste for batterilevetiden. Tillat oss å understreke: Klattlading bør ikke unngås – det oppfordres! Mobilen har det faktisk best om batterinivået holder seg mellom 40 og 80 prosent.

Ta dette i betraktning, hvor ofte bør man lade mobilen?

Når man lar mobilen gå helt tom for strøm, så sliter dette ganske mye på batteriet. I stedet er det ideelt å lade mobiltelefonen ofte, og helst til rundt 40%.

By Hagai Albertie

Er 50 Mbps bra? :: Hvor mye skal pulsen falle?
Nyttige lenker