Hjem > H > Hva Er Maks Beløp På Vipps?

Hva er maks beløp på Vipps?

Beløpsgrenser for å motta penger: Er du over 15 år er den maksimale grensen for mottak av penger 700 000 kroner per 365 dager. Vippsere under 15 år kan motta inntil 65 000 kroner per 365 dager.

Les mer

Hvor lang tid før Vipps er på konto?

Har du vippset fra bankkonto, får mottaker pengene med en gang. Har du vippset fra betalingskort, kan det ta tre virkedager før mottakeren får pengene. Har du byttet bank, men glemt å bytte mottakskonto i Vipps så kan pengene være overført til den gamle kontoen din. Tilsvarende, hvor mye kan man overføre til andre? Gaver kan gis til alle uten at mottaker behøver å betale skatt. Dersom beløpet er over kr 100 000 skal det meldes/registres i post 1.5.3 i selvangivelsen, men det får ingen konsekvenser. En hvilken som helst person med mye penger kan altså overføre penger til din konto.

Kan man trekke tilbake penger på Vipps?

– Betalingen kan ikke trekkes tilbake

Selv om pengene ikke har gått ut av kontoen, eller mottaker har fått beløpet inn på sin konto, så er pengene like fullt reservert og låst. En bekreftet overføring er altså ikke mulig å reversere.
Kan man vippse til svensk nummer? Kan jeg bruke Vipps med svensk personnummer? Nei, du må ha norsk d-nummer eller personnummer for å bruke tjenesten.

Kan man bruke MobilePay i Norge?

MobilePay ble lansert i Norge i 2015 og er lastet ned over 300 000 ganger. Antall brukere er ikke oppgitt. MobilePay kunne brukes i over 1 200 fysiske butikker og nettbutikker i tillegg til appene RuterBillett og NSB. Man kan også spørre kan nordea kunder bruke vipps? Nordea Norge har i dag inngått en samarbeidsavtale med Vipps for distribusjon til bankens kunder i Norge. Dermed har nesten hele det norske banklandskapet samlet seg om én felles mobil lommebok.

Blir logget ut av Vipps?

Brukeren vil da bli logget helt ut av Vipps Logg inn i den aktuelle nettleseren. Brukeren må bekrefte en pålogging via Vipps før Vipps Logg inn kan brukes i den aktuelle nettleseren på nytt. Gjøres dette vil brukeren logges på hos alle nettstedene han/hun har valgt å bruke Vipps Logg inn på. I forhold til dette, kan jeg ha flere vipps kontoer? Slik går du frem for å legge til flere kort og kontoer: Velg Profil. Velg Konto og kort. Velg Legg til konto eller Legg til kort.

Kan en betale med Vipps på Kiwi?

I dag har butikkene våre betalingsterminaler fra leverandøren Nets som ikke har løsning for Vipps mobilbetaling. Vi er i gang med å bytte betalingsterminaler i butikkene våre, som muliggjør enda flere betalingsformer enn i dag.

By Gebhardt Terwillegar

Hva er Countif på norsk? :: Hvordan lage QR-kode til Vipps?
Nyttige lenker