Hjem > H > Hva Er En Usb-C Til Lightning Kabel?

Hva er en USB-C til Lightning kabel?

Med Apple Lightning til USB-C-kabel kan du koble din iPhone, iPad eller iPod til USB-C-porten på Macbooken eller datamaskinen for lading og synkronisering.

Les mer

Hva er Lightning kontakt?

I motsetning til Android-telefoner bruker ikke iPhone USB-tilkobling, men Apples egen kontakt, som heter enten Lightning eller 30-pin, avhengig av hvilken iPhone-modell du har. Man kan også spørre hvordan lade med usb-c? En treg USB-lader er tilkoblet

  1. Bruk lader og kabelen som fulgte med PC-en (eller telefonen).
  2. Kontroller at du kobler laderen til USB-C-ladeporten på PC-en (eller telefonen).
  3. Bruk trykkluft til å rengjøre USB-C-porten på PC-en (eller telefonen).

Kan man bruke samme lader til iPhone og iPad?

Apples supportsider informerer om at USB-strømadapteren (laderen) kan brukes til både iPhone og iPod. «Selv om disse USB-strømadapterne er laget for bruk med iPad, kan du bruke dem til å lade alle iPhone- og iPod-modeller ved å koble dem til med en Lightning til USB-kabel eller 30-pinner til USB-kabel.» Ta dette i betraktning, hva brukes usb-c til? Type-C er den nyeste typen stikk og port – med den åpenbare fordelen at den er lik på begge sider. Derfor kalles den ofte også vendbar. Denne typen overfører filer raskere, og kan også bidra til raskere opplading.

Så, er det forskjell på usb-c kabler?

USB Type-C-kabelen støtter strømoverføring på opptil 130 W* via samme kabel for kompatible enheter, sammenlignet med 2,5 W på dens forgjengere, dvs. USB 2.0 eller USB 3.0. Dette gjør det enklere å forsyne enheter som mobiltelefoner og nettbrett med strøm, samt å lade kompatible bærbare PC-er eller ultrabooks. Hvordan få ut vann fra Lightning kontakten? Hvis iPhone eller Lightning-tilbehøret er fuktig

Dunk iPhone forsiktig mot hånden med Lightning-kontakten vendt ned for å fjerne overflødig væske. Legg iPhone på et tørt sted med litt trekk. La det gå minst 30 minutter før du lader enheten ved bruk av en Lightning-kabel eller kobler til Lightning-tilbehør.

Derav, kan man lade iphone 12 med vanlig lader?

Ladekabel fra USB-C Lyn vil ikke hjelpe deg mye hvis du ikke har hatt en enhet tidligere Apple med plugglader USB-C som du kan bruke til iPhone 12. Du må kjøpe en ny lader og være veldig forsiktig med den må oppfylle standardene Apple og å være MFi. Hvilken lader bruker iPhone? Du kan bruke enten en USB-A-til-Lightning-kabel eller den nyere USB-C-til-Lightning-kabelen med iPhone.

Hvordan bruke USB på iPad?

Koble til andre enheter

Hvis enheten du kobler til, har en USB-C-port, trenger du bare en kabel med USB-C-kontakter på hver ende, som for eksempel kabelen som fulgte med iPad. Hvis enheten har en USB-C-kontakt, kan du koble den direkte til USB-C-porten på iPad Pro.

By Jolanta Mirando

Hva brukes USB C til? :: Hva er Micro USB?
Nyttige lenker