Hjem > H > Hva Er Wps Knappen På Ruteren?

Hva er WPS knappen på ruteren?

Knappen som gjør det enkelt å koble dingser til trådløst nett. WPS er en forkortelse for WiFi Protected Setup (kom alt i 2006). De fleste rutere har nå en fysisk WPS-knapp (eller en tilsvarende pekeskjerm-funksjon). Når WPS er aktivert kan dingser kobles på nett uten innskriving av koder.

Les mer

Derav, hvordan bytte til 2.4 ghz?

Slik setter du det opp: Gå inn på Avanserte innstillinger > Trådløse innstillinger på Mine sider og klikker på «Kopier 2.4GHz innstillinger». Nettverkene får da samme navn og passord og hjemmesentralen din vil ta seg av resten. Kan man ha flere rutere? Sett opp en ekstra trådløs ruter

Har du et stort hus kan det være vanskelig å få signalene til å rekke overalt i huset – uansett hvor du plasserer den trådløse ruteren. Løsningen da kan være å sette opp enda en trådløs ruter – en i hver ende av huset.

Hvilken frekvens har wifi?

Et trådløst LAN, som de fleste har hjemme eller på arbeidsplassen, har en tildelt frekvens. Frekvensene som brukes, er på 2,400–2,483 Ghz og 5,150–5,725 Ghz. Når vi snakker om WLAN- / trådløst LAN-frekvenser, snakker vi ofte om 2,4 Ghz-båndet og 5 Ghz-båndet. Utstyr som støtter standarden IEEE. Og et annet spørsmål, hvem kan se hva jeg surfer på? Så lenge dine nettdata ikke er tilstrekkelig kryptert, vil din nettleverandør se alt. Selv inkognitomodusen vil ikke sikre deg. Din nettleverandør vet hvilke nettsteder du besøker, hva du gjør på sosiale medier og hvem du sender e-post til.

Kan andre se hva jeg googler?

Du kan hindre det ved å slette nettleserloggen eller ved å benytte inkognitomodus/privat surfing. Dersom noen overvåker nettverket du bruker, og du ikke har brukt HTTPS når du søker på Google, vil de kunne se hva du har søkt på, uavhengig av hva som er i loggen din. Kan folk se hva man søker på? Det er teoretisk mulig å se hvilke sider du besøker selv om du bruker privat nettlesermodus. Dette er fordi all data/nettverk trafikk må på en eller annen måte gå fra din datamaskin eller mobil, til internett og tilbake.

Deretter, hvordan finne søkehistorikk?

Gå til nettadressen www.google.no. Nederst i høyre hjørne klikker du på Innstillinger. Velg deretter Dataene dine i Søk. Her får du oversikt over hele søkehistorikken din, altså alt du har søkt etter i Google. Og et annet spørsmål, hvordan finner jeg ut hvilken nettleverandør jeg har? Hvis du er usikker på hvilket nettselskap som drifter strømnettet i din del av landet kan du sjekke baksiden av strømregningen din. Der står navnet på nettselskapet, samt deres kontaktinformasjon. Vi har også listet opp alle nettselskapene, med deres kontaktnumre, på denne siden.

Også, hvordan slette logg på internett?

Tøm loggen

  1. Åpne Chrome-appen. på en Android-telefon eller et Android-nettbrett.
  2. Trykk på Mer. Logg øverst til høyre.
  3. Trykk på Slett nettleserdata.
  4. Ved siden av «Tidsperiode» velger du hvor mye av loggen du vil slette. Trykk på Hele perioden for å slette alt.
  5. Merk av for «Nettlesingslogg».
  6. Trykk på Slett data.

By Callean Mullaly

Hva var 1917 reformen? :: Hvorfor står det Personvernadvarsel på nettverket?
Nyttige lenker