Hjem > H > Hvorfor Skal Facebook Bytte Navn?

Hvorfor skal Facebook bytte navn?

Facebook planlegger å bytte navn til et som reflekterer selskapets nye satsing, får The Verge opplyst. Facebook-sjef Mark Zuckerberg skal tale på selskapets årlige Connect-konferanse 28. oktober, men navneskiftet kan bli offentliggjort før, skriver The Verge.

Les mer

Hva betyr Meta på hebraisk?

På hebraisk betyr det «død», mens i Brasil kan ordet meta ha seksuell konnotasjon, skriver Bloomberg. Hvordan endre jobb på Facebook uten at noen ser det? Klikk på personverninnstillingsknappen ved siden av det elementet du vil endre, og klikk på kun meg (hengelåssymbol). 4. Forandre på den informasjonen du ønsker (ny jobb, nytt forhold, detaljer om deg osv.).

Så, hva betyr navnet meta?

Meta er et tysk kvinnenavn som betyr «perle». Deretter, hva betyr meta på norsk? Meta- er en forstavelse med flere betydninger. Meta- kan bety enten noe som gjør seg selv til gjenstand for behandling, betraktning, teoretisering; på den andre siden (av), utenfor, etter; eller noe som endrer stilling, tilstand eller form.

Folk spør også hva betyr som om?

Om (eller Aum; devanagari ॐ, tamil ஓம்) er den helligste stavelsen i hinduismen, og symboliserer den uendelige Brahman og hele universet. Hvordan skjule livshendelser på Facebook? Trykk på øverst til høyre på Facebook, og trykk deretter på navnet ditt. Bla ned og trykk på Livshendelser, og trykk deretter på livshendelsen du vil redigere eller slette. Trykk på øverst til høyre, og velg deretter Rediger personverninnstillinger eller Slett innlegg.

Hvordan oppdatere FB?

Du kan finne de nyeste versjonene av Facebooks apper ved å gå til siden Facebook for mobil eller til appbutikken for telefonen din (f. eks. App Store, Google Play). Der kan du se hva som er nytt i appen, og installere nyeste versjon. Hvordan fjerne jobb på Facebook? Slette et jobbinnlegg

Trykk på øverst til høyre på Facebook. Trykk på Sider, og gå til siden din. Bla ned til Jobber-delen på sidens tidslinje, og trykk på Se alle. Trykk på øverst til høyre på jobbinnlegget, og trykk deretter på Slett.

Hva dette angår?

Hva Angår betyr omtrent det samme som vedrørende.

By Edee

Kan man se hvem som har sett Story på Facebook? :: Hvordan fungerer authenticator?
Nyttige lenker