Hjem > H > Hva Er Iso 9001?

Hva er ISO 9001?

ISO 9001-standarden gir spesifikke krav for et kvalitetsstyringssystem som vil forbedre din evne til å konsistent levere produkter og tjenester som oppfyller kundens, samt pålagte og lovbestemte krav.

Les mer

Hvorfor ISO sertifisere seg?

ISO-sertifisering er et bevis på at bedriften oppfyller standardens krav og dokumenterer at selskapet driver med kontinuerlig forbedringsarbeid. Styringssystem reduserer variasjon og sikrer den beste kvalitet og systematikk i prosjektgjennomføringen. Man kan også spørre hva er forskjellen på iso 9001 og 14001? ISO 14001 spesifikt

Tilsvarende som ISO 9001, men må ha oversikt over aktuelle miljøregistreringer. Tilsvarende som ISO 9001, men må sørge for at interne revisjoner også dekker miljø-styringssystemet. Og at de vesentlige miljøaspektene tilsvarene kritiske prosesser i 9001 dekkes ved revisjonene.

Hva heter ISO standardene for kvalitetssikring?

ISO 9001 er den standarden som beskriver kravene til et ledelsessystem for kvalitet. Når en virksomhet skal sertifisere sitt kvalitetsledelsessystem, skjer dette etter kravene i ISO 9001. I forhold til dette, hva gjør en kvalitetsleder? Kvalitetsledelse handler om å sikre at tjenesten, produktet eller leveransen til en bedrift er i henhold til kravene, sånn at kunden eller sluttbrukeren blir fornøyd. For å kunne vite at det man leverer har den kvaliteten det skal, så må man ha kontroll på én ting: prosessene.

Hvorfor ISO 9001?

ISO-9001 standarden handler om løpende forbedring og kundetilfredshet, og gir en trygghet til både deg og kundene dine. Når virksomheten er sertifisert etter denne standarden er det lettere å identifisere feil før de oppstår og hindre at de gjentar seg. Hvor lang tid tar det å bli ISO sertifisert? Hvor lang tid tar det å bli sertifisert? Dersom bedriften allerede har implementert et styringssystem iht. ISO 9001 tar det normalt mellom 4 og 6 måneder fra kontraktinngåelse til sertifikat utstedes (ca.

Følgelig, hva er miljøledelse?

Miljøledelse brukes for å regulere virksomheters innvirkning på ytre miljø. Det innebærer at en virksomhet formulerer miljøpolitikk og miljømål for å styre aktiviteter, produkter og tjenester. Dette foregår ofte integrert i bedriftens andre styrings- og ledelsesfunksjoner. Man kan også spørre hvor lang tid tar det å bli miljøfyrtårn? Hvor lang tid tar det å bli sertifisert? En virksomhet bruker i gjennomsnitt 3 måneder fra start til ferdig sertifisert. Tid med konsulent varierer, men normalt trengs det mellom 10 og 15 timer med veiledning.

Ta dette i betraktning, hva er iso 14001 sertifisering?

ISO 14001 gir et klart administrasjonsrammeverk for å redusere dine miljøpåvirkninger og sikre at du oppfyller lovbestemte krav samt for å bygge interessenttillit. Standarden gir organisasjonen din en systemisk metode for planlegging, implementering og administrasjon av et miljøledelsessystem.

By Sidell Pelle

Hva er ISO sertifiserte bedrifter? :: Hvordan finner jeg IP-adressen til ruter?
Nyttige lenker