Hjem > H > Hva Menes Med Cyber?

Hva menes med Cyber?

Som det står i Bokmålsordboka, betegner forleddet cyber- 'noe som er forbundet med en kunstig virkelighet knyttet til datateknologi', men det kan også vise til data og Internett mer allment. Den mest kjente sammensetningen er cyberspace eller kyberrommet.

Les mer

Tilsvarende, hvorfor cybersikkerhet?

Med cybersikkerhet trenger ikke selskaper å bekymre seg for at uautoriserte brukere får tilgang til deres nettverk eller data. Det hjelper dem med å beskytte både sluttbrukere og ansatte. Selv i de sjeldne tilfellene hvor sikkerhet ikke forhindrer et angrep eller brudd, forbedrer det gjenopprettingstiden etterpå. Ta dette i betraktning, hva betyr cyber monday? Cyber Monday (norsk: «cyber-mandag») kalles første mandag etter den amerikanske Thanksgiving-dagen, og markerer starten for julehandelen over Internett. Begrepet ble oppfunnet i 2005 av Ellen Davis siden trenden startet rundt 2002–2003. Også i andre land forekommer foreteelsen.

Hvorfor Datasikkerhet er viktig?

Hvorfor er datasikkerhet viktig? Dataangrep kan føre til store utgifter og tap av inntekter for virksomheten. Det kan i tillegg føre til at kunder og samarbeidspartnere mister tillit til deg som virksomhet og at dere bryter GDPR- og personvernlovgivningen. God datasikkerhet er viktig for alle virksomheter. I forhold til dette, hva menes med datasikkerhet? Datasikkerhet er en samlebetegnelse for metoder, tjenester og verktøy som sikrer at digital informasjon og digitale systemer ikke uten eiernes ønske eller forutgående handling, blir utilgjengelig, går tapt, blir lest eller endret.

Hva heter mandag etter Black Friday?

Cyber Monday 2021 er den 29. november, altså mandagen etter black friday. Når er Black Week 2021? Black Week er i gang!

Black Friday 2021 er årets største shoppingdag med mange gode tilbud. I år faller dagen på fredag 26. november, men Black Week starter allerede mandag 22. november!

Derav, når er black week 2020?

Den 26. november er det Black Friday, men mange butikker kommer med kampanjetilbud allerede på mandagen i samme uke. Kampanjen kalles Black Week og varer fra 23. til 29 november. Ta dette i betraktning, hvorfor er informasjonssikkerhet viktig? Hvorfor jobbe med informasjonssikkerhet? Brudd på informasjonssikkerheten kan gi alvorlige følger for innbyggere, andre virksomheter og samfunnet, og det kan få konsekvenser for virksomhetens økonomi og om den er i stand til å yte tjenester.

Angående dette, hvem har ansvar for din datasikkerhet?

Den nye sikkerhetsloven – datasikkerhet er styrets ansvar.

By Noland

Hva er IKT sikkerhet? :: Kan man caste fra NRK?
Nyttige lenker