Hjem > H > Hvem Eier Snap?

Hvem eier snap?

Medgründer og konsernsjef Evan Spiegel i teknologiselskapet Snap, som eier bilde- og videodelingstjeneten Snapchat.

Les mer

Blir snapper lagret?

Den skiller seg fra andre delingstjenester ved at bildene ikke lagres i mobilen din og tar opp plass. Daglig blir det sendt opp mot 400 millioner bilder gjennom tjenesten. Tilsynelatende en trygg tjeneste om du vil sende private bilder, men det finnes flere måter å lagre mottatte bilder på. Deretter, hva ble snapchat laget for? Snapchat er en mobilapplikasjon for deling av foto og video utviklet av en gruppe studenter ved Stanford University som offisielt ble utgitt i App Store i september 2011.

Følgelig, er snapchat en del av facebook?

Den vanlige Facebook-appen på mobil får et lass Snapchat-inspirerte funksjoner. Etter at Snapchat takket nei til Facebooks tilbud om oppkjøp i 2014 har alle de Facebook-eide tjenestene WhatsApp, Messenger og Instagram i stedet «lånt» ulike Snapchat-aktige funksjoner. I forhold til dette, hvor mye er snapchat verdt? Investeringen verdsetter Snapchat til 10 milliarder dollar, eller 62 milliarder kroner. Hvordan kan et selskap som ikke tjener en krone være verdt så mye penger?

Følgelig, er snapchat norsk?

Snapchat ble utviklet av en gruppe studenter ved Stanford University i California og ble lansert i 2011. Også, hvor ligger lagrede snaps? Snapchat lagrer bilder enten rett i kamerarullen på telefonen din, alternativt lagrer den også bildene i "appen" slik at bildene alltid er synkronisert.

Hvordan finne lagrede bilder på Snapchat?

Hvis du klikker på Memories alternativet, blir dine snaps lagret i Memories. De Memories & Camera Roll alternativet lagrer snaps til begge Memories og Camera Roll. Hvordan lagre snap i bilder? TIPS!

Du kan også lagre bilder du mottar på samme måte. Trykk på bildet du mottar på Snap og velg «Lagre i chatten». Normalt forsvinner en «snap» etter at den er vist. Dette kan du endre, slik at en snap først slettes 24 timer etter visning.

Derav, når kom snapchat i norge?

Snapchat ble lansert i Norge i 2013 og er i dag faktisk Norges nest største sosiale plattform etter Facebook.

By Wichern

Hvordan bli en god snapper? :: Hva heter han som fant opp Apple?
Nyttige lenker