Hjem > H > Hva Heter Forsikringsselskapet Til Dnb?

Hva heter forsikringsselskapet til DNB?

Din forsikring i DNB leveres av Fremtind Forsikring, og som kunde forholder du deg til oss i DNB, enten du skal kjøpe, gjøre endringer eller trenger å komme i kontakt med en forsikringsrådgiver. Du har oversikt over forsikringene dine i nett- og mobilbanken. Hvis du skal bruke forsikringen gjør du det her.

Les mer

Angående dette, hvem gjelder en innboforsikring for?

Forsikringen gjelder for forsikringstaker, ektefelle, samboer med felles adresse i folkeregisteret. I tillegg gjelder den for barn som bor hjemme, eller barn som på grunn av utdanning eller førstegangstjeneste bor utenfor hjemmet. Dette forutsetter at de ikke har meldt adresseendring til folkeregisteret. Deretter, hvor mye trenger jeg i innboforsikring? Det finnes ingen enkel fasit på dette. Hvor mye forsikring du trenger avhenger helt av samlet verdi på det du eier og på hvilken standard du har. Tenk deg at det skjer en totalskade hjemme hos deg, og at alt du har må erstattes.

Derav, hva dekker innboforsikringen gjensidige?

Innboforsikring i detaljer. Velg mellom 2 innboforsikringer – Innbo og Innbo Pluss. Begge forsikringene dekker alle de private gjenstandene dine ved for eksempel tyveri, brann og vannskader. Med Innbo Pluss er du også dekket for uhellskader og ID-tyveri. Dessuten, hva dekker innboforsikring fellesforbundet? Forsikringen skal dekke ditt økonomiske tap, med et fratrekk av en egenandel. Reduksjonen i egenandel på 1 000 kr som nå blir gjeldende, omfatter den generelle egenandelen som blant annet inkluderer skader og verditap som følge av innbrudd, brann, vannlekkasje og tyveri i hjemmet.

Hvordan kontakte Fremtind forsikring?

Telefon. Telefonnummer +47 22 98 40 00. Åpningstider: Hverdager fra klokken 09-15. Hvordan avslutte Fremtind forsikring? avslutteforsikring

  1. Kontakt Fremtind på telefon 915 04818 eller meld skaden direkte på nett her: Meld skade.
  2. Anmeld forholdet på politiets hjemmesider.
  3. Dokumenterer gjenstandene.

Også, hvordan melde skade dnb?

Meld skade med skadeforsikring

Meld skade på bil og andre kjøretøy, innbo, hus, reise, hytte, båt, kjæledyr og andre verdier som du har skadeforsikring på. Tyveriskader over 30.000 kr, brannskader og bygningsskader er det viktig å meld umiddelbart på telefon +47 915 04818.
Tilsvarende, hva er hjemforsikring? Hjemforsikring er en kombinert forsikring som dekker en privatperson og vedkommendes husstand mot tap og skade på løsøre på grunn av brann, lynnedslag, eksplosjon, nedsoting, utstrømming av vann, innbruddstyveri og annet tyveri, ran og overfall, og skader på grunn av naturulykke.

Ta dette i betraktning, er innboforsikring nødvendig?

Eier du bolig, må du ha en innboforsikring. Dette beskytter deg ikke bare for innbrudd, men også for større skader knyttet til naturskader, vannlekkasjer eller brann.

By Gerkman

Hva dekker forsikring ved strømbrudd? :: Hva er inkludert i innbo?
Nyttige lenker