Hjem > H > Hvordan Hente Sikkerhetskopi Til Iphone?

Hvordan hente sikkerhetskopi til iPhone?

Gjenopprett iPhone, iPad eller iPod touch fra en sikkerhetskopi

  1. Slå på enheten.
  2. Følg konfigureringstrinnene på skjermen til du kommer til Apper og data-skjermen, og trykk på Gjenopprett fra iCloud-sikkerhetskopi.
  3. Logg på iCloud med Apple-ID.
  4. Velg en sikkerhetskopi.

Les mer

Hva ligger på SIM-kort?

I et SIM-kort er det lagret opplysninger om blant annet abonnenten og operatøren. Opplysningene i kortet brukes til å opprette kontakt mellom abonnenten og de forskjellige elementene i mobilsystemet han er knyttet til. Følgelig, hvordan aktivere sim-kort på iphone? Du setter inn SIM-kortet på høyre siden av telefonen ved å stikke denne spisse delen av «bindersen» inn i hullet på siden. Så må du taste PIN-koden. Taster du feil PIN tre ganger, må du skrive inn PUK-koden, oppført sammen med PIN-koden i brevet som fulgte med SIM-kortet.

Så, hvordan overføre innhold fra gammel til ny mobil?

Hvordan overfører jeg informasjon fra min gamle enhet til min nye...

  1. 1 På din gamle enhet, gå til «Play Store» og søk etter «Smart Switch».
  2. 2 Etter at appen er installert på din gamle enhet, går du til Innstillinger på din nye enhet.
  3. 3 Du bør nå ha fått en liste over innholdet du vil sende til din nye enhet.
Hvordan overføre fra gammel til ny telefon? nye

Hvis du ikke har en kabel:
  1. Trykk på Har du ingen kabel? Ok.
  2. Trykk på En sikkerhetskopi fra en Android-telefon.
  3. Følg veiledningen på skjermen for å kopiere dataene dine.

Og et annet spørsmål, hvordan se siste sikkerhetskopi?

Åpne Innstillinger-appen på telefonen. Sikkerhetskopiering. Under «Informasjon om sikkerhetskopi» ser du hvilke data som er sikkerhetskopiert på enheten. Så, hva skjer når man gjenoppretter iphone? Gjenoppretting til fabrikkinnstillinger sletter informasjonen og innstillingene på iPhone, iPad eller iPod og installerer den nyeste versjonen av iOS, iPadOS eller iPod-programvaren.

Hvordan hente sikkerhetskopi fra iCloud?

På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > [navnet ditt] > iCloud > Administrer lagring > Sikkerhetskopier. Du ser enhetene der iCloud-sikkerhetskopi er slått på. Du kan også spørre hva betyr sim-kort ikke klargjort? Det tyder på at det er noen problemer med SIM-kortet. Send oss telefonnummeret ditt og nummeret på SIM-kortet, så skal vi sjekke opp i det for deg! Vi kan ikke se noe feil her, så det er fint om du kan prøve å skru mobilen av og på igjen, evt. sette simkortet i en annen mobil.

Ta dette i betraktning, er bilder lagret på sim-kort?

Kjør alltid backup på mobilen din. Informasjon som er lagret på SIM-kortet blir ikke med når man bytter mobiloperatør. Derfor er det lurt å overføre informasjon som kontakter, bilder og annen nødvendig data til mobilen eller en skytjeneste før overføringen (også kalt portering) finner sted.

By Friend

Når kom Nano SIM? :: Hvordan sette opp eSIM?
Nyttige lenker