Hjem > H > Hvordan Restarte Iphone X?

Hvordan restarte iPhone X?

Hvordan tvinge om en moderne iPhone på nytt

Trykk raskt på, og slipp deretter Volum opp-knappen, og trykk deretter på Volum ned-knappen. Deretter trykker du på og holder nede strømknappen (Apple kaller det Side-knappen). Du kan slippe den når Apple-logoen vises på iPhone-skjermen.

Les mer

Hvordan restarter man en iPhone?

Start iPhone på nytt

  1. Trykk og hold på en av volumknappene og sideknappen helt til Slå av-skyveknappen vises.
  2. Dra i skyveknappen, og vent deretter i 30 sekunder til enheten slås av.
  3. For å slå enheten på igjen trykker og holder du på sideknappen (på høyre side av iPhone) inntil du ser Apple-logoen.
Hvordan slå av restriksjoner iPhone? Slå på iPhone-en og åpne "Innstillinger" -appen. Trykk på "Generelt" og velg deretter alternativet "Begrensninger". Her finner du alternativet "Deaktiver begrensninger". Trykk på den og skriv inn passordet for å slå av begrensninger på iPhone.

Så, hva skjer ved nullstilling av iphone?

Se Slett iPhone.

  • Nullstill alle innstillinger: Alle innstillinger – inkludert nettverksinnstillinger, tastaturordliste, stedsinnstillinger, personverninnstillinger og Apple Pay-kort – fjernes eller tilbakestilles til standard.
  • Nullstill nettverksinnstillinger: Alle nettverksinnstillinger fjernes.
Hvordan nullstille iPhone når den er låst? Hold inne den aktuelle knappen for iPhonen og koble iPhone til datamaskinen umiddelbart. Ikke slipp knappen. Hold inne knappen til du ser skjermbildet for gjenopprettingsmodus på iPhonen. Deretter kan du slippe knappen.

Følgelig, når ipad har låst seg?

iPad har låst seg

Trykk og hold inne Dvale/våkne- og Volum ned-knappene samtidig i minst 10 sekunder til du ser Apple-logoen. Hvis iPad-en ikke vil starte opp, kobler du den til strømnettet og lar den lade i minst én time. Hvis iPad-en henger under oppstart, kan du koble den til en datamaskin og åpne iTunes.
Hvordan restarte en iPhone 11? Hvordan restarte en iPhone 11?

  1. Trykk på volum opp knappen.
  2. Trykk på volum ned knappen.
  3. Trykk og hold inne sideknappen.
  4. Vent i rundt 10 sekunder mens du holder denne knappen.
  5. Slipp denne knappen til Apple-logoen vises.
  6. Ferdig! Nå er telefonen restartet.

Hvordan restarte telefonen?

Trykk og hold inne strømknappen og volum ned-knappen samtidig. Så, hvordan få ut innholdet i en iphone med ødelagt skjerm? For å låse opp iPhone med ødelagt skjermbilde, klikk på"Slett iPhone"for å fjerne passordet. Gå deretter til "App & Data"side på din ødelagte iPhone, og velg" Gjenopprett fra iCloud-sikkerhetskopi "via Setup Assistant.

Angående dette, hvor er restriksjoner iphone?

Apple har egne innstillinger for å begrense eller sperre tilgang til bestemte apper og funksjoner på iPad eller iPhone under noe som kalles for «Restriksjoner» - også kjent som foreldrekontroll. Gå til Innstillinger > Generelt > Restriksjoner. Trykk på Aktiver restriksjoner for å skru på funksjonen.

By Karilynn

Hvordan restarte en MacBook Air? :: Når iPad har låst seg?
Nyttige lenker