Hjem > H > Hva Dekker Skjermforsikring?

Hva dekker Skjermforsikring?

Skjermforsikringen dekker skader på skjermen, frontkamera og fingeravtrykkssensoren. I tillegg dekkes andre skader på forsiden som påvirker mobilens funksjonalitet.

Les mer

Kan du swappe med knust skjerm?

Er den skadet kan du melde forsikringssak samtidig som du swapper. Med SWAP har du alltid skjermforsikring inkludert, og kan swappe en mobil med knust skjerm. Har du Plussforsikring kan du også swappe mobilen om den har andre skader. Begge forsikringene har en egenandel. Hvor mye koster Skjermforsikring? Skjermforsikringen koster som regel i overkant av 100 kroner per måned, mens plussforsikringen gjerne har en pris på mellom 150 og 200 kroner i måneden. Prisen påvirkes også av størrelsen på egenandelen. Egenandelen er den summen du selv må betale ved skader som gjør at du vil innløse forsikringen.

Hva er inkludert i SWAP?

Med SWAP betaler du ned mobilen, med en fast lav månedspris, over 24 måneder. Det betyr at du ikke betaler noe for mobilen den dagen du kjøper den. Etter 12 måneder kan du bytte til en ny mobil og starte en ny SWAP-avtale i 24 måneder. Da slipper du å betale mer for din gamle mobil. Er Forsikringsnummer og polisenummer det samme? Polisenummer er det samme som avtalenummer og forsikringsnummer. Dette nummeret er unikt for hver forsikringsavtale du har. Altså er nummeret på for eksempel bilforsikringen din forskjellig fra husforsikringen din.

Hva dekker innboforsikring knust mobil?

Dekker innboforsikringen mobiltelefon, pc og nettbrett? Ja, standard innboforsikring dekker både tyveri og skader på mobil, pc og nettbrett. For å også være sikret mot uhellsskader i og utenfor boligen din, må du velge topp innboforsikring. dekker som hovedregel tingene dine ved brann, tyveri og vannskade. Kan man avbryte SWAP? Hva skjer hvis jeg vil avslutte avtalen før det har gått 24 måneder? Du kan betale inn de resterende nedbetalingene om du ønsker det. Du beholder mobilen, men fordelene med SWAP vil opphøre (forsikring og mulighet for å bytte til ny mobil).

Følgelig, kan man ha flere swap avtaler?

Noe annet du bør være obs på, er at du kan ha én SWAP-avtale registrert per mobilnummer, men inntil seks SWAP-avtaler totalt. SWAP forutsetter et FRIHET, Yng, U18- eller U11-abonnement. Ved bytte av mobil må du inngå ny SWAP-avtale på 24 mnd. og levere inn din gamle mobil. Så, kan jeg swappe i butikk? Har du mobil med SWAP-avtale kan du bytte den inn her på nett, i butikk eller i Mitt Telenor-appen. Du beholder mobilen din frem til du får den nye.

Hva er mobilforsikring?

Med forsikringen i orden har du én bekymring mindre. Har du mobilforsikringen på plass kan du senke skuldrene i visshet om at mobilen din er trygg hvis uhellet er ute. Ødelagt, stjålet eller mistet mobil – vi har forsikringene du trenger.

By Layton Keitsock

Hva dekker mobilforsikring Gjensidige? :: Når kan man bytte mobil med SWAP?
Nyttige lenker