Hjem > N > Når Kan Man Bytte Mobil Med Swap?

Når kan man bytte mobil med SWAP?

Telenor har nå lansert en tjeneste de kaller Swap. Kort fortalt er dette en nedbetalingstjeneste over 24 måneder, hvor du kan skifte ut mobilen din hvert år. Du kan med andre ord skifte til ny mobil etter 12 måneder, uten at det koster deg noe ekstra.

Les mer

Hva dekker innboforsikring knust mobil?

Dekker innboforsikringen mobiltelefon, pc og nettbrett? Ja, standard innboforsikring dekker både tyveri og skader på mobil, pc og nettbrett. For å også være sikret mot uhellsskader i og utenfor boligen din, må du velge topp innboforsikring. dekker som hovedregel tingene dine ved brann, tyveri og vannskade. Hva dekker innboforsikring mobiltelefon? Ved tyveri av mobil

Standard innboforsikring dekker tyveri av mobil fra hjemmet ditt. Super innboforsikring dekker tyveri også utenfor hjemmet, for eksempel fra skole, treningssenter eller fra bilen. Dersom du har reiseforsikring hos oss og er på reise, er du dekket av reiseforsikringen.

Du kan også spørre er forsikringsnummer og polisenummer det samme?

Polisenummer er det samme som avtalenummer og forsikringsnummer. Dette nummeret er unikt for hver forsikringsavtale du har. Altså er nummeret på for eksempel bilforsikringen din forskjellig fra husforsikringen din. Du kan også spørre hva koster det å bryte swap avtalen? Hva skjer hvis jeg vil avslutte avtalen før det har gått 24 måneder? Du kan betale inn de resterende nedbetalingene om du ønsker det. Du beholder mobilen, men fordelene med SWAP vil opphøre (forsikring og mulighet for å bytte til ny mobil).

Er det bindingstid på SWAP?

1. Det er ingen bindingstid på abonnementet. SWAP handler om mobilen – ikke om abonnementet. Du må riktignok ha et abonnement fra Telenor når du kjøper eller bytter din mobil med SWAP. Hvordan avslutte tv abonnement Telenor? Oppsigelse av abonnement

Du kan si opp ved å ringe oss eller sende oss en e-post via våre kontaktskjema. Trykk på linken under for å se ofte stilte spørsmål om oppsigelse.

Tilsvarende, hva skjer med swap telefonene?

Har du hatt SWAP i minst 12 måneder, kan du fritt bytte til en ny mobil - uten å måtte betale noe mer for den gamle når du oppretter en ny SWAP-avtale på 24 måneder. – Vi tar ansvar for den gamle telefonen din, og selger den videre til land utenfor Norden. Hva betyr byttet i ny SWAP enhet? Når man utfører en reparasjon i form av en utbytteenhet, er det bare selve enheten som blir byttet ut. Du får altså ikke et nytt produkt, men en ny enhet. Det betyr at ladere, kabler og annet tilbehør som følger med når du kjøper et nytt produkt i butikken, ikke vil følge med utbytteenheten.

I forhold til dette, kan man swappe en ødelagt telefon?

- Om mobilen for eksempel blir vannskadet må du i prinsippet kjøpe deg en helt ny mobil om du ikke er forsikret – denne type skader går nemlig ikke an å reparere. Med SWAP Plussforsikring betaler du bare 500 kroner i egenandel. 59 kroner i månedspris er en liten sum å betale for stor trygghet.

By Leslie Piwetz

Hva dekker Skjermforsikring? :: Hva er Uhellsforsikring?
Nyttige lenker