Hjem > H > Hva Dekker Sameiets Forsikring?

Hva dekker sameiets forsikring?

Forsikringen dekker skader ved brann, vann, tyveri, ran og hærverk. Med Plussforsikringen dekker vi i tillegg skader ved ytre påvirkning og indre skader.

Les mer

Derav, hva ligger boligforsikring på?

Innboforsikring er en type forsikring som dekker alle de løse gjenstandene i huset ditt. Det kan gjelde møbler, klær, elektronikk, bøker, og annet stort og smått som befinner seg i hjemmet. Siden boligforsikringen ikke dekker løsøre, vil innboforsikring være en vanlig tilleggsforsikring. Hva dekker Spedbarnsforsikring? Spedbarnsforsikringen dekker

  • Engangserstatning på inntil 500 000 kroner ved medisinsk invaliditet som følge av ulykke.
  • Refusjon av behandlingsutgifter på inntil 50 000 kroner, de to første årene etter en ulykke.
  • Engangserstatning på inntil 0,5 G hvis barnet ditt dør som følge av en ulykkesskade.

Hva er årsaken til svangerskapsforgiftning?

Man vet ikke hvorfor svangerskapsforgiftning oppstår. Morkakens blodkar vokser ikke inn i blodkarene i livmoren som de helst skal, og derved minskes blodgjennomstrømningen til morkaken og barnet. Kroppen reagerer på dette med å øke blodtrykket. Angående dette, hva dekker barneforsikring gjensidige? Barneforsikringen gir deg rett til refusjon (inntil 1 G) av rimelige og nødvendige behandlingsutgifter de to første årene etter en ulykke. Dette inkluderer utgifter til privat behandling med inntil 10 000 kroner.

Deretter, hvem kan si opp en personforsikring?

Kunden kan når som helst si opp en forsikring med én måneds varsel. Det skal foreligge særlige grunner/forhold før en forsikringsavtale kan sies opp av selskapet. Oppsigelse fra selskapet skal skje skriftlig og den skal være begrunnet. Hva er vanlig pris på personforsikring? En personforsikring kan koste alt fra så lite som 300 kroner årlig til hele 45.000 kroner i året. Grunnen til de enorme forskjellene er at personforsikringer i praksis er en kategori innen forsikringer, ikke et enkeltprodukt.

Hva dekker en livsforsikring?

Livsforsikring dekker dødsfall, uansett årsak. Forsikringen utbetales til dine etterlatte som en skattefri engangssum. Du velger engangssum (mellom 1 - 3 mnok) og hvem utbetalingen skal gå til. For å kjøpe livsforsikring må du være mellom 16 - 79 år, og fylle ut en helseerklæring. Hva er Uførekapitalforsikring? Med LOfavør Uførekapital er du sikret erstatning hvis du ikke kan jobbe som følge av varig uførhet. Du bestemmer selv hva engangsutbetalingen skal brukes til, som for eksempel å nedbetale gjeld eller tilpasse boligen for en ny tilværelse.

Man kan også spørre kan man ha flere uføreforsikringer?

Hva hvis jeg har flere uføreforsikringer; kommer alle til utbetaling? Har du flere private uføreforsikringer, kommer alle til utbetaling. Dersom den månedlige utbetalingen fra If sammen med annen pensjon/trygd overstiger gjennomsnittlig månedlig arbeidsinntekt fra tiden før du ble ufør, kan utbetalingen bli redusert.

By Goode

Hvor likt er norrønt og islandsk? :: Hva trenger man av personforsikringer?
Nyttige lenker