Hjem > H > Hvordan Få Kompass På Iphone?

Hvordan få Kompass på iPhone?

Oversikt over Kompass

  1. Se hvor du er. Hvis du vil se hvor du er, velger du Innstillinger > Personvern > Stedstjenester og slår på Stedstjenester og Kompass.
  2. Hold kursen. Trykk på skjermen for å låse gjeldende kurs, og følg deretter med på det røde båndet for å se om du er ute av kurs.

Les mer

Hvordan få forslag på norsk Tastatur?

Trykk på Tastaturinnstillinger, og slå deretter på Forslag. Du kan også gå til Innstillinger > Generelt > Tastatur for å slå Forslag av eller på. Se en fullstendig liste med språk som støtter foreslått tekst. Hvordan få av stavekontroll på iPhone? Hvis du vil se disse språkene, går du til Systemvalg > Tastatur > Tekst, og klikker på lokalmenyen Stavekontroll. Klikk på «Konfigurer» for å finne ut hvordan du legger til ordlister for stavekontroll for flere språk. Autokorrektur er ikke tilgjengelig for alle språk på iPhone eller iPad.

Hvordan bruke GPS på iPhone?

Slik gjør du det:

  1. Gå til Innstillinger > Personvern og velg Stedstjenester.
  2. Velg en app, og slå deretter Nøyaktig posisjon på eller av.
Hvordan kalibrere iPhone? Når batteritilstandssystemet kalibreres på nytt, ser du en melding i Innstillinger > Batteri > Batteritilstand. Maksimal kapasitet og evne til maksimal ytelse kalibreres på nytt under vanlige ladesykluser, og denne prosessen kan ta noen uker.

Hvordan bruke et kompass?

Hold det vannrett i hånden. Snu deg og kompasset slik at kompassnåla ligger inne i kompasshusets nordpil. Pass på at den røde delen av kompassnåla peker mot N-merket inne i kompasshuset. Marsjretningspila peker nå i den retningen du skal gå. Man kan også spørre hvordan få på stavekontroll? Gå til Word-menyen og klikk Innstillinger > Stavekontroll og grammatikk. Merk av for eller fjern merket for Fortløpende stavekontroll under Stavekontroll i dialogboksen Stavekontroll og grammatikk. Merk av for eller fjern merket for Fortløpende grammatikkontroll under Grammatikk.

Også, hvordan slå av stavekontroll?

Hvis du vil unngå slike forstyrrelser, kan du deaktivere stavekontrollen og stavekontrollere teksten manuelt når den er ferdigskrevet. Slik gjør du det: Klikk Fil > Alternativer > Korrektur, fjern merket i boksen Fortløpende stavekontroll, og klikk OK. Dessuten, hvordan slå av stavekontroll på ipad? Slå av autokorrektur for enheten

  1. På Hjem-skjermen på enheten trykker du på Innstillinger og deretter på Generelt.
  2. Trykk på Tastatur, og slå deretter av Autokorrektur.

Hvordan endre autokorrektur?

Gå til Autokorrektur-fanen. Skriv inn et ord eller frase som du ofte feilstaver, i Erstatt-boksen. Skriv inn den riktige stavemåten for ordet i boksen Med. Velg Legg til.

By Edette Boothe

Hvordan finne himmelretninger? :: Hvordan lage turkart?
Nyttige lenker