Hjem > H > Hvilken Iphone Har Stor Skjerm?

Hvilken iPhone har stor skjerm?

Størrelse. iPhone 8 Plus er større enn iPhone X. Imidlertid har iPhone X større skjerm målt diagonalt. iPhone 8 Plus har en 5,5-tommers skjerm, og på tradisjonelt iPhone-vis er den omgitt av en kant (området mellom skjermen og telefonens ramme) som inneholder frontkameraet øverst og Hjem-knappen nederst.

Les mer

Hvor stor er iPhone 12?

På iPhone 12 og iPhone 12 Pro er skjermene jevnstore med sine 6,1 tommer, mens du på iPhone 12 mini får 5,4 tommer og på iPhone 12 Pro Max 6,7 tommer. Folk spør også hva er målene på en iphone?

MODELLSKJERM STØRRELSEVEKT
iPhone XS5.8in177g
iPhone XR6.1in194g
iPhone X5.8in174g
8 iPhone Plus5.5in148g

Hva er forskjellen på iPhone 12 og 13 pro max?

Alle iPhone 13 Pro -modeller får en ekstra lagringsplass, 1 TB - dette er sannsynligvis på grunn av bruken av ProRes. Apple har forbedret batterilevetiden til iPhone 13 Pro og 13 Pro; iPhone 13 Pro varer 1.5 time lenger enn iPhone 12 Pro, og iPhone 13 Pro Max varer 2.5 timer lenger enn iPhone 12 Pro Max. Folk spør også hva er forskjell på iphone 12 pro og pro max? 12 Pro Max har enda større sensorer enn 12 Pro, og har derfor også et større kamerasystem men det har nesten alle mobiler nå for tiden. Et deksel “retter” plagen med at de buler ut. Det mest oppsiktsvennde med 12 Pro Max er at panelet er økt fra 6,5″ til 6,7″ i år.

Er iPhone 13 Pro verdt det?

I mellom dem ligger dagens to testprodukter – iPhone 13 og 13 Pro. I fjor testet vi 12 og 12 pro samtidig og konkluderte med at de ekstra pengene opp til pro-utgaven ikke var verdt det, der iPhone 12 fikk en femmer på terningen og iPhone 12 Pro en firer. Men i år gir vi full pott på terningen til Pro-modellen. Er det verdt å kjøpe iPhone 13 Pro? Hvis du vil ha mer ytelse og forbedret bildebehandling, er iPhone 13 Pro det du bør se på. Med det mest avanserte kamerasystemet på markedet, er Apples iPhone 13 Pro den perfekte telefonen for brukere som krever det absolutt beste fra telefonene sine.

Du kan også spørre hva er nytt med iphone 13 pro?

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max introduserer den mest avanserte skjermen på iPhone noensinne, Super Retina XDR med ProMotion, som støtter en adaptiv oppdateringsfrekvens fra 10 Hz til 120 Hz, for raske bildefrekvenser når brukerne trenger det og som sparer batteritid når de ikke gjør det. Deretter, er det verdt å kjøpe iphone 12? Konklusjonen til begge avisene er at iPhone 12 er modellen de fleste bør kjøpe, og at de finner det vanskeligere å anbefale iPhone 12 Pro som er en god del dyrere. For de av dere som ønsker det aller beste kamera-systemet er ingen av disse det rette valget, det er iPhone 12 Pro Max som er aller mest.

Folk spør også hvor lønner det seg å kjøpe iphone?

iPhone-indeksen viser at det kan være penger å spare på å gjøre telefonkjøpet utenlands, og ikke overraskende er det Japan og USA som er billigst.

By Callum Spendlove

Hvor er iPhonehuset? :: Hvordan skru av mørk modus?
Nyttige lenker